BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.410,41
HABER /  DÜNYA

Facianın kurbanları uğurlanıyor

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan sonucu çöken evde ölen aile, son yolculuğuna uğurlanıyor. <br/>Meydana gelen sel ve ...

Abone ol

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan sonucu çöken evde ölen aile, son yolculuğuna uğurlanıyor.
Meydana gelen sel ve heyelanda, çöken evin altında kalan Fatma Üstünel ile torunları Nidanur Ertunç (8) ve Nisanur Ertunç’un (9) yaşamını yitirmesi köyü yasa boğdu. Anne ve babasının yaralı olarak kurtuldukları felaketin ardından acı ve gözyaşı kaldı. Adana’da otopsi işlemleri tamamlanan nine ve torunlarının cenazeleri Dörtyol Devlet Hastanesi’ne getirildi. Buradan alınan cenazeler Dörtyol merkezdeki Fatma Üstünel’in evine götürüldü.
Tüm aile fertlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın hazır beklediği cenaze evinde göz yaşları sel oldu. İkiz olduğu öğrenilen Nidanur ve Nisanur isimli iki çocuğunu kaybetmenin acısını yaşayan baba Fatih Ertunç, ablasının yardımları ile ayakta durabildi. Çocukların annesi Zahide Ertunç’un ise yaralı olduğu için hastanede yattığı ve sürekli uyutulduğu öğrenildi. Kendisi de ayağından ve kolundan yaralanan Fatih Ertunç, kızlarının cenazelerine güçlükle katılabildi. Çocuklarının tabutuna sarılarak gözyaşı döken acılı babayı ablası sakinleştirmeye çalıştı.
(İHA)