BIST 10.046
DOLAR 32,32
EURO 34,64
ALTIN 2.408,10
HABER /  GÜNCEL

Faciadan kılpayı

Bir inşaata tuğla getiren tır yükünü boşalttıktan sonra inşaat önünden ayrılmak istediği sırada açılan römork kapağı yakıt deposunu deldi. 650 litre mazot bulunan depodan oluk oluk aktı.

Abone ol

Adem Demir idaresindeki tır, tuğla yükünü boşalttıktan sonra hareket etmek istedi. Römork yan kapaklarının tam kapatılmaması nedeniyle tır hareket eder etmez açılan kapaklardan biri tırın 650 litre mazot kapasiteli yakıt tankını alt köşesinden deldi.

İTFAİYE TOPRAKLA KAPATTI

Delinen depodan oluk oluk akan mazot caddeyi kaplarken araç sürücüsü Demir ve beraberindekiler ile olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri akan mazotun alev almaması için yoğun çaba sarf etti. Kamyonda bulunan bidonlar ile çevre sakinlerinden aldıkları bidonlara yakıt tankındaki mazotu tahliye etmeye çalışan tır sürücüsü Adem Demir ve beraberindekiler oluk oluk akan mazotu kurtarma çabasına girerlerken itfaiye ekipleri de yola akan mazotu toprakla kapatma çabasına giriştiler.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de güvenlik tedbiri aldığı olayda, tırın yakıt tankındaki mazotun tahliye edilmesinin ardından depo onarıldı. Tır sürücüsü Demir, yaklaşık 2 bin liralık mazotun delinen depodan aktığını bir miktarını kurtardıklarını bir miktarının ise yola saçıldığını belirtti.