BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.431,11
HABER /  GÜNCEL

Facebook'ta ikinci Ogün Samast vakası!

Ahmet Türk'e yapılan saldırı birçok kesimden tepki gördü. Ancak Facebook'ta ikinci Ogün Samast durumu yaşanıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER

Samsun'da dün Ahmet Türk'e saldırıda bulunan İsmail Çelik için Facebook'ta grup kuruldu. Bu durum ikinci Ogün Samast vakası olarak yorumlandı. Zira Hrant Dink'i öldüren Samast için de Facebook'ta grup kurulmuş, hakkında övgüler düzülmüştü.

Ahmet Türk'ün burnunu kıran Çelik bugün verdiği ifadede "Yapmış olduğum bu eylemden dolayı çok pişmanım ve Türk halkından özür diliyorum” dese de onun adına Facebook'ta övgüler düzüldü. Çelik için Facebook'ta oluşturulan sayfanın adı "İsmail Çelik (Ahmet Türk' ün Burnunu Kıran Yiğit Türk)"... Aynı isimle 4 adet de grup kurulmuş.

HEPİMİZ İSMAİL'İZ!

Grup üyeleri Çelik'i öven mesajlar atıyor, onu yaptığı hareketten dolayı kutluyorlar. "Ellerin dert görmesin Samsunlu vatandaşımız", "İsmail Çelik yalnız değildir. Hepimiz İsmailiz!", "Bu İsmail'in değil halkın yumruğu" gibi mesajlardan onlarcasını Facebook'ta görmek mümkün!..

OGÜN SAMAST'A DA HAYRAN OLMUŞLARDI

Aynı olay Hrant Dink öldürüldükten sonra da olmuş, Dink'in katili Ogün Samast için Facebook'ta hayran sayfası oluşturulmuştu. Oraya gelen mesajlar da farklı değildi.  "Ellerin dert görmesin" ve "Hepimiz Ogün'üz" mesajları ise aralarında en çok dikkat çekenleriydi.