BIST 9.756
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.423,56
HABER /  GÜNCEL

Facebook'ta aşık olduğu erkek, kadın çıktı!

Lise öğrencisi P.T isimli genç kızın aşık olduğu 'Emir' kadın çıktı!

Abone ol

Özlem G., sosyal paylaşım sitesinde Emir Bucak adıyla sayfa açtı. Lise öğrencisi P.T. Emir'e aşık oldu. P.T.'yi kaçıran Özlem G., akrabaları alıp elinde çiçek ve çikolatayla genç kızı istemeye gitti. Gerçek burada ortaya çıktı. Özlem G. için 27 yıl isteniyor

28 yaşındaki Özlem G., Emir Bucak adıyla açtığı Facebook sayfasından 16 yaşındaki lise öğrencisi P.T.'yle tanıştı. Liseli kız, Emir Bucak adlı erkek zannettiği Özlem G.'ye aşık oldu. Özlem G., ocak ayında kendisinin kadın olduğunu anlayamayan P.T.'yi kaçırdı. İkili Özlem G.'nin Heybeliada'daki ailesinin evine gitti. Aşıklar şubat ayında bir kez daha kaçıp, aynı yere gitti. Toplam 10 gün birlikte kalan ikiliyi, P.T.'nin ailesinin şikâyeti üzerine polis buldu. Özlem G. gözaltına alındı. Karakolda adının Emir Bucak olduğunu ancak kimliğini kaybettiğini söyledi. Buna inanan polis, savcılığın talimatıyla 'genç kızın kendi rızasıyla kaçması nedeniyle' Özlem G.'yi serbest bıraktı.

Özlem G., genç kızın babasını arayıp, 'P.'den vazgeçmem. P.'nin sesini duymazsam tüm Urfa'yı oraya yıkacağım' diye tehdit etti. Geçen mayısta da akrabaları Gülnaz D. ve İbrahim Y.'yle genç kızı istemek için çiçek ve çikolatayla ailenin kapısını çaldı. Baba misafirleri reddederken, Gülnaz D., Özlem G.'nin lezbiyen olduğunu, ısrarı üzerine kız istemeye geldiklerini açıkladı.

Özlem G., daha sonra P.T.'yle okul çıkışında görüşmeye çalışırken yakalandı. Savcılık, soruşturma sonunda Özlem G. hakkında 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya teşebbüs, resmi belgede yalan beyan, hakaret, kişinin kendini tanınmayacak hale koyması suretiyle tehdit ve kişilerin huzur ve sükununu bozmak' suçlarından 9 yıldan 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Mahkeme, ilk duruşmaya katılmayan Özlem G. için yakalama kararı çıkardı.