BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,10
ALTIN 2.310,71
HABER /  MEDYA

Ezgi Avcı kimdir SMS sıralamasındaki yeri ne?

Avatar Atakan ile yakın olan Ezgi Avcı kimdir Survivor'dan bu hafta elenir mi? Ezgi Avcı'nın Survivor 2016 SMS sonuçları sıralamasındaki yeri.

Abone ol

Survivor ünlülerde yarışan Ezgi Avcı bu hafta Tuğba Özay tarafından elenmek üzere ismi söylenen kişi oldu. Peki kimdir Ezgi Avcı , Tuğba Özay onu niye hedef aldı, SMS sıralaması sonuçları göz önüne alındığında elenir mi?

Yılmaz Morgül Survivor ada konseyinde eleme adayı olurken bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğba Özay da Ezgi'nin adını eleme adayı olarak yazdırdı. Ezgi Avcı ile Tuğba Özay arasında şimdiye kadar doğrudan bir kavga yaşanmamış olsa da ikili birbirinden hazzetmiyor. Bunun sebebi ise Ezgi Avcı'nın başından beri Avatar Atakan ve ekibine yakın olması. Diğer sebep ise adadaki en yakın arkadaşının elenene kadar Ebru Öztürk olması.

EZGİ AVCI SURVİVOR SMS SONUÇLARI SIRALAMASINDAKİ YERİ

Tuğba Özay ve Nagihan Karadere ikilisinin hedefinde bu kez Ezgi Avcı var. Ebru Öztürk gittikten sonra onu eletmek istiyorlar. Peki Ezgi Avcı elenir mi Sruvivor SMS sonuçlarına göre ünlüler sıralamasındaki yeri nedir? 23 Şubat Survivor SMS oylaması sonuçlarında Ezgi Avcı 7. sırada çıkarken geçen haftaki SMS oylamasında ise 5. sırada gelmişti.

EZGİ AVCI ELENİR Mİ?

Survivor'un en sessiz yarışmacılarından biri olan Ezgi Avcı sıralamada diğer eleme adayı olan Yılmaz Morgül'den aşağıda yer alıyor. Bu durumda SMS sonuçlarına göre birinci olacak ismin vereceği isim Ezgi'yi kurtarabilir. SMS sonuçlarında Avatar Atakan birinci çıkarsa Eda adını verebilir. Eda Akkaya ise Ezgi Avcı'nın üstünde yer alıyor. Tabloya bakılacak olursa Ezgi Avcı elenmesi en muhtemel isim olarak duruyor.

EZGİ AVCI KİMDİR

Peki Survivor ünlüler takımında yer alan Ezgi Avcı kimdir? 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. oldu. 

Yarışmadan sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da işletme okuyarak tamamladı. Ezgi Avcı eski bir voleybolcu. ABD'deki eğitimini de voleybol bursu sayesinde yaptı.