BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.488,21
HABER /  MAGAZİN

Füsun Demirel'e büyük şok! Yayından kaldırıldı

Gerilla açıklaması nedeniyle büyük tepki alan usta oyuncu Füsun Demirel'in rol aldığı dizi yoğun tepkiler nedeniyle bu hafta yayından kaldırıldı.

Abone ol

Gerilla annesi olmak istiyorum sözleri çok eleştirilen ve sosyal medyada lince uğrayan usta oyuncu Füsun Demirel'in dizisi bu hafta yayımlanmayacak.

Züğürt Ağa ve Uçurtmayı Vurmasınlar gibi Türk sinemasında yer edinmiş filmlerde rol alan ve Türkiye sinemasında bir döneme damga vuran oyunculardan Füsun Demirel'in başı yaptığı bir açıklama nedeniyle dertte.

DİZİSİ YAYIN AKIŞINDAN ÇIKARILDI

Pazar günü yayımlanan söyleşisinde, hayalindeki rolden bahsederken "Gerilla rolünü oynamak istiyorum" dediği için büyül tepki alan Füsun Demirel'in rol aldığı ATV dizisi 'Aile İşleri' bu hafta yayımlanmayacak.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Demirel, pazar günü Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan söyleşisinde, sohbetin bir noktasında, 'bir gerilla annesini' oynamak istediğinden bahsetmişti. Başarılı oyuncu bu sözleri nedeniyle sosyal medyada linç edildi.

TEPKİLER NEDENİYLE YAYIMLANMAYACAK

Ardından pazartesi günü ATV'den, Demirel'in rol aldığı 'Aile İşleri' adlı dizinin, tepkiler nedeniyle bu hafta yayımlanmayacağı bilgisi geldi.