BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.281,90
HABER /  MEDYA

Tuğba Özay eski sevgilisi kimdir eski eşi nereliydi?

Tuğba Özay Survivor 2016 adasıyla yeniden gündemde. Peki kimdir Tuğba Özay hapise girmesine sebep olan sevgilisi kimdi, eski kocası ile neden boşandı?

Abone ol

Tuğba Özay Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kazanarak haftanın dikkat çeken ismi oldu. Peki Tuğba Özay kimdir özel hayatındaki iniş çıkışlı yaşamından, podyuma kadar hakkında bilinmeyenler.

Tuğba Özay Survivor adasında iki kez eleme potasından döndükten sonra bireysel dokunulmazlık oyununu da kazanan oldu. Performansı ile dikkat çeken Tuğba Özay, adada hanımağa dönemini ilan etti. 

Peki kimdir Tuğba Özay, hapise girmesine sebep olan eski sevgilisinden boşandığı İtalyan kocasına kadar ünlü manken hakkındaki bilgiler.

SURVİVOR TUĞBA ÖZAY KİMDİR? ESKİ EŞİ OLAN EVLİLİĞİ

Tuğba Özay, 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde görkemli bir düğünle Ludovic Fattizzo ile evlendi. İtalyan damat futbol menajeriydi. Kendi dili dışında 4 dili ana dili gibi konuşuyordu ve bir zamanlar futbol oynamıştı.

Survivor tugba ozay kimdir eski esi kimdir
Tuğba Özay kimdir İtalyan eşi olan evlliği neden boşanmayla bitti ve Tuğba Özay aslen nerelidir? Tuğba Özay hakkında merak edilen bilgileri biraraya getirdik.

Tuğba Özay ile yabancı damadın "Büyük aşkı' İtalya'da başladı. Ludovic Fattizzo ilk tanışmalarını şöyle anlatmıştı;

-"Milano'nun en güzel otellerinden birinde tanıştık. Arkadaşımı ziyarete gelmiştim. Tuğba yanındaydı. İkimizin de ortak arkadaşıymış. Tuğba'yı görür görmez ona âşık oldum. Üzerinde rengârenk, ipek bir bluz vardı. Ondan gözümü alamıyordum".

İSTANBUL'DA STAR MİLANO'DA HİZMETÇİ

Tuğba Özay ile İtalyan eşi tanıştıktan 1 yıl sonra evlendiler. Evlilikleri süresince yarı zamanlı olarak İtalya ve Türkiye'de yaşadılar. En güzel günleri İstanbul- Milano arasında geçiyordu. Tuğba Özay'ın kendi deyimiyle 'burada star, orada housekeeper (hizmetçi)'ydi ama bundan çok mutluydu. Kocası Ludovic onu 'Tuğbişim' diye severken, o 'My love' demeden cümleye başlamıyordu.

TUĞBA ÖZAY NEDEN BOŞANDI?

Futbol menajeri olan aşk evliliği 4 yılın sonunda çatırdamaya başladı 7 yılın sonunda da tamamen yıkıldı. Kocası Tuğba Özay'dan işini bırakıp temelli olarak İtalya'ya yerleşip çocuk yapmasını istedi. Tuğba Özay da eşi yerine işini seçip mankemeye gitti ve boşanma davası açtı.

Eşi 'bir daha düşün' deyip duruşmalara katılmayınca davası uzadı. İtalyan eşi yerine mankenlik kariyerini seçen ve 'Hiçbir erkek için işimi bırakmam ama eşimi bırakırım' diyen Tuğba Özay sonunda evliliğini resmi olarak da bitirdi. 

TUĞBA ÖZAY ASLEN NERELİ?

Tam adı Nihal Tuğba Özay olan ünlü manken 10 Şubat 1978 doğumlu. İzmir doğumlu olan Tuğba Özay'ın asıl memleketi ise Trabzon. 

Tuğba Özay bir dönem sosyal medyada gezen poşulu ve kaleşnikoflu bu fotoğrafı nedeniyle sıkıntı yaşamıştı. Oysa fotoğraf bir filmdeki sahneden alınmaydı. Ancak üstüne 'Kürt kızı' yazılıp şehitlerin olduğu bir dönemde sosyal medyadan servis edilmişti.

Profesyonel yüzücülük ve voleybol geçmişi de olan Tuğba Özay, Fenerbahçe Voleybol takımında 5 yıl oyuncu olarak yer aldı. 1994 yılında mankenliğe geçen Tuğba Özay, 1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci olmuştur. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. Dizi ve filmlerde de rol alan Tuğba Özay, televizyon programı sunuculuğu da yaptı. Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek yarışmasında hosteslik de yapan Tuğba Özay, Türkiye'nin en tanınmış mankeni olarak biliniyor.

TUĞBA ÖZAY NEDEN HAPSE GİRDİ NE KADAR YATTI?

Tuğba Özay sevgilisini tehdit etmesi için mafya ile görüşmesinden dolayı hapis cezası alıp cezaevine girmişti. Tuğba Özay'ın 2008 yılında kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde başından talihsiz bir olay geçti. Aldığı hapis cezası ile Paşakapısı Kadın ve Çocuk Tutukevi’ne girdi ve 5.5 ay hapis yattı.Tuğba Özay'ın cezaevine girmesinin sebebi ise o yıllarda birlikte olduğu sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Susurluk Davası hükümlüsü Yaşar Öz'den yardım istemesiydi.