BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.501,33
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sinemalarda bu hafta 6 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girdi. Merakla beklenen Annemin Yarası ve Kolpaçino 3. Devre, filmi bu hafta seyirciyle buluştu. İşte vizyondaki yeni filmler ve fragmanları...

Abone ol

Sinemalarda bu hafta vizyona giren filmler birbirinden iddialı ve çarpıcı sahneleriyle sizleri bekliyor.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyonda. Sinemalarda bu hafta Annemin Yarası, Kolpaçino 3. Devre, Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1, Hasret, Roma'da Aşk Başkadır ve Naciye filmleri yer alacak. İşte yeni filmler ve fragmanları...

ANNEMİN YARASI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın yaptığı ve başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş'ın paylaştığı "Annemin Yarası", Bosnalı bir gencin anne ve babasını arayışını anlatıyor.

Unutulmuş bir maziyle birbirine bağlanan iki aileyi yeniden karşı karşıya getiren filmin final çekimleri Sırbistan'da tamamlandı.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

KOLPAÇİNO 3. DEVRE FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Yönetmenliğini ve senaryosunu filmin başrol oyuncusu Şafak Sezer'in üstlendiği yapımda Sezer'in yanı sıra Aydemir Akbaş, Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül ile Ali Çatalbaş gibi oyuncular yer alıyor.

Önceki serilerden "Kolpaçino Bomba"nın 5-6 sene sonrasında geçen film komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

UYUMSUZ SERİSİ: YANDAŞ BÖLÜM 1 FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Yönetmenliğini Robert Schwentke'nin üstlendiği ve başrollerinde Shailene Woodley, Theo James, Zoe Kravitz, Naomi Watts, Miles Teller ile Ansel Elgort'un yer aldığı "Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1" izleyici ile buluşacak.

Gişe rekorları kıran Uyumsuz serisinin üçüncü filmi, Tris ve Dört’ü, önceki bölümden çok daha tehlikeli yeni bir dünyaya götürecek. Yeni seride ikilinin, Şikago duvarlarının arkasında devam etmekte olan ve bütün insanlığı tehdit eden savaşta kimden yana olacaklarına hızlı bir şekilde karar vermesi gerekecek. Tris, hayatta kalabilmek için cesaret, sadakat, fedakarlık ve aşk arasında imkansız bir seçim yapmaya mecbur bırakılacak.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

HASRET FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Ben Hopkins'in yönettiği "Hasret" adlı belgesel film bir yönetmenin, İstanbul'da belgesel çekerken şehrin farklı dokularını keşfetmeye başlamasını ve sonrasında tanıştığı insanlarla İstanbul hakkında tanık olduğu hikayeleri konu alıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

ROMA'DA AŞK BAŞKADIR FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

"Sex and The City"nin yıldızı Sarah Jessica Parker'a başrolde başarılı İtalyan oyuncu Claudia Cardinale, Paz Vega ve Raoul Bova'nın eşlik ettiği romantik komedi filminin yönetmenliğini Ella Lemhagen yaptı.

Film, New Yorklu bekar bir anne ile sorunlu kızının baş başa vakit geçirmek için İtalya tatiline çıkmaya karar vermeleri sonrasında annenin gençlik yıllarını geçirdiği Toskana'da eski sevgilisi ile karşılaşması sonrasında yaşanan olayları konu alıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

NACİYE FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Lütfü Emre Çiçek'in yönettiği filmde Derya Alabora, Esin Harvey, Görkem Mertsöz ile Erdoğan Ünlü rol aldı.

Geçen yıl ekim ayında ABD'de gerçekleştirilen Screamfest'te dünya prömiyeri yapılan film, sakin bir adada tek başına yaşayan ve yıllardır yaşadığı evi miras sözleşmesi gereği emlakçı tarafından başkalarına kiralanan bir kadının, evini terk etmemek adına verdiği kanlı mücadeleyi konu alıyor.

İYİ SEYİRLER