BIST 10.606
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.429,75
HABER /  GÜNCEL

Ezeli rakiplerin şampiyonluk yemini

Süper Lig'de sona çok az kaldı. Ligin zirvesi son haftaki sonuçlara göre daha da ateşlendi. Fener ve G.Saray, şampiyonluk yemini etti. İki takım da kararlı.

Abone ol

12 puanı da alacağız
Son 4 haftaya F.Bahçe'nin 4 puan gerisinde girmesine rağmen şampiyonluk ümidini koruyan G.Saray'da herkes Malatya maçının ardından soyunma odasında futbolcuların Hagi'ye verdiği, "Hocam ligi 82 puanla bitireceğiz. Kupayı da alacağız" sözünü konuşuyor. F.Bahçe'nin takılacağını düşünen Cimbom'da hedef 4 maçı da kazanmak.

2 kupa da bizim olacak
Lider F.Bahçe'de moraller süper. Galatasaray'ın Malatya galibiyeti bile camiada kimsenin moralini bozmadı. "Yerimizi kaptırmaya niyetimiz yok. Ligin geneline baktığımızda şampiyonluğu biz hak ediyoruz. Hem şampiyonluğu hem de kupayı alacağız" inancınını taşıyan Fenerbahçeli futbolcuların bu hırsı da tabii ki en çok Daum'u sevindiriyor.

***
Birinci sıra hep meşgul çalacak

Futbolcular, G.Saray'ın stresli, kendilerinin ise rahat olduğunu belirtip "Bu avantajımızı kullanacağız" diyor....

Yerimizi Kaptırmayız
Galatasaray'ın Malatyaspor'u deplasmanda yenmesi Fenerbahçeli futbolcuları fazla etkilemedi. Sarı-lacivertli oyuncular şampiyonluk yarışında avantajın kendilerinde olduğuna dikkat çekerek "Sezonun geneline bakıldığında liderliği ve şampiyonluğu hak ettiğimiz görülüyor. Yerimizi kaptırmaya da niyetimiz yok'' dediler.

Çifte Kupa Alacağız
Son haftalara girilirken stresli tarafın G.Saray olduğunu kaydeden futbolcular "Onların bu durumundan en iyi şekilde faydalanacağız. Şampiyonluk kadar Türkiye Kupası'nı da istiyoruz çünkü bize hep destek veren camiaya borcumuz var. İki kupayı da müzemize götüreceğiz, daha sonra da sıra Avrupa'da başarıya gelecek" diye konuştular.

Rakibimiz Rehavet
Futbolcuların bu inancı Daum'u da sevindirirken Alman hoca uyarılarını eksik etmiyor. Her fırsatta oyuncularıyla görüşen Daum, "Bizim artık bu noktadan sonra en büyük rakibimiz rehavet olur. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemeden rahatlamayın. Aksi bir durumda ortaya çıkacak faturayı ödeyemeyiz" diyor.

HABER: Deniz DERİNSU
KAYNAK:
www.pasfotomac.com.tr