BIST 10.259
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.403,67
HABER /  DÜNYA

Eylemcilerinden vatandaşa linç girişimi

İstiklal Caddesi’nden Taksim Meydanı’na yürüyen bir kişi, protestocu grubun hedefi oldu. Kaçarken bir eylemcinin tekmesiyle yere düşen şahıs...

Abone ol

İstiklal Caddesi’nden Taksim Meydanı’na yürüyen bir kişi, protestocu grubun hedefi oldu. Kaçarken bir eylemcinin tekmesiyle yere düşen şahıs, grup tarafından linç edilmek istendi.
Bazı eylemcilerin araya girmesiyle kaçan şahıs, polise sığınarak kurtuldu.
Olay dün gece saat 23.30 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinden meydana geldi. Cadde üzerinden Taksim Meydanı’na yürüyen adı açıklanmayan bir kişi, polis ile göstericiler arasında yaşanan arbedede arada kaldı. Kaçarken bir eylemcinin tekmesi ile yere düşen şahıs, diğer eylemciler tarafından da darp edildi. Şahıs, o sırada bazı eylemciler tarafından linç edilmek istenirken, darbelerin etkisiyle sersemleyen vatandaş, düştüğü yerden bazı sağduyulu göstericilerin araya girmesi ile kaçmayı başardı. Grubun saldırısından kaçan şahıs, polise sığınarak kendini kurtardı. Saldırıya hedef olan erkek şahsın, eylemciler tarafından sivil polis sanılarak dövülmüş olabileceği iddia edildi.
(İHA)