BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.390,09
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Eylemciler başörtülü kadınlara saldırdı

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu eylemcilerin partilerine saldırdıklarını başörtülü kadınları taciz ettiğini söyledi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)- AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu Gezi Parkı direnişiyle ilgili olarak Erdoğan'ın Fas dönüşü karşılanacağı iddialarını yalanladı.

Babuşçu ayrıca çok çarpıcı bir iddiayı da dile getirdi. Babuşçu, eylemciler tarafından başörtülü kadınların tacize uğradığını söyledi.

Aziz Babuşçu "Genel başkanımızın arkasında durmak gibi doğal bir refleksimiz var, bunun için kimseden talimat alınmasına gerek yok. Tıpkı One Minute olayında olduğu gibi." dedi.

BU TEŞKİLAT VATANINI SEVİYOR

Babuşçu teşkilatlarının saldırıya uğradığını ise şu sözlerle ifade etti: "Teşkilat mensuplarımız tacizler altında tahriklerle karşı karşıya kalıyor. Bu anlamda teşkilatlarımızı sükunete davet etmek bir hayli zor. Ancak bu teşkilat vatanını seviyor."

Babuşçu teşkilatların bu süreçte nasıl adım atacağını ise şu sözlerle ifade etti "Bu teşkilat kafasına göre davranmaz. Heyecanları olabilir ama bizimle görüşür teşkilata sorar. Şu ana kadar bize bu olan bitene karşı üzüntü sıkıntıyı dinliyoruz. Bizim de sabrımız bazen çok ciddi şekilde zorlanıyor. Yani sokakta yürüyen insanlara hakaretler yapılıyor, sokakta yürüyen başörtülü kadına taciz yapılıyor, hakaretlere uğruyorlar. Her akşam ilçe binalarımız taşlanıyor yakılmak isteniyor."

Babuşçu bu durumu sadece izlediklerini söyleyerek "Bu millete olan aşkı sayesinde sükunetle olan biteni izliyor" dedi