BIST 10.740
DOLAR 32,18
EURO 34,99
ALTIN 2.514,15
HABER /  DÜNYA

İşte o provakatörler !

Taksim Gezi Parkı olaylarını provoke eden bir grup gösterici, MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Göstericiler, MOBESE ...

Abone ol

Taksim Gezi Parkı olaylarını provoke eden bir grup gösterici, MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Göstericiler, MOBESE direğine tırmanarak, kameraları boyayla etkisiz hale getirdi.
9 gündür devam eden Gezi parkı eylemlerini provoke eden bir grup, MOBESE kameralarına yansıdı. Gezi Parkı’nda müdahale olmadığı için Dolmabahçe ve Beşiktaş çevresine inerek polisi taşlayan provokatörler, MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntüler, polisin MOBESE kameralarını devre dışı bıraktığı iddialarını da yalanlar nitelikte. Polisle çatışmak için çeşitli hazırlıklar yapan eylemciler, MOBESE kamerasının kendilerini görüntülediğini fark ediyor. Yüzünü kapatarak MOBESE direğine tırmanan bir gösterici, elindeki sprey boya ile kamerayı boyuyor ve etkisiz hale getiriyor. MOBESE kamerası kendisini boyayan göstericiyi de saniye saniye kaydetti.
(İHA)