BIST 10.274
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,60
HABER /  MAGAZİN

Eylem Şenkalın babası kim?

Eylem Şenkal, babasıyla ilgili açıklamaları ile zihinleri bulandırdı.

Abone ol

Şair Hasan Hüseyin Korkmazgil'in kızı olduğu iddiasının ardından suskunluğa gömülen manken Eylem Şenkal, dün yeni bir açıklama yaptı.

 Şenkal'a göre konu yanlış anlaşılmadan ibaret:

BABAMIN ADI HASAN, SOYADI HÜSEYİN'DİR

"Kutuplaşmaların yoğun yaşandığı dönemlerde birçok kişi düşüncesinden, davranışından ötürü ya gizlenmiş ya da bir yerlere sinerek yaşam sürmüştür. Biz de ailece bu süreci yaşayanlardanız. Babamın adı Hasan, soyadı Hüseyin'dir, ama aynı görüşte, aynı çizgide, aynı tarzda yaşamları olsa da Hasan Hüseyin Korkmazgil değildir. Bu ülkede Hasan Hüseyin isimli yüz binlerce insan var."

Şenkal, polemiğin, yaşam hikâyesini öğrenmek isteyen Hürriyet gazetesi muhabiri Dilek Dallıağ'la yaşadığı 'iletişim eksikliği'nden kaynakladığını savundu. Şenkal mesajında, "Azime Korkmazgil hanımefendinin haberlere konu olması, rahmetli şair Hasan Hüseyin Korkmazgil beyefendinin edebiyat dışında bir kulvarda haber olması benim için üzücü bir durum" dedi.

HASTAYKEN GELMEDİLER, ŞİMDİ KAPIMIZDALAR

Şair Hasan Hüseyin Korkmazgil'in eşi, emekli öğretmen Azime Korkmazgil ise Şenkal'ın adını ilk kez duyduğunu belirterek, "Eşim hastayken kapımızı çalmayanlar, reklam için ellerinden geleni yapıyorlar. Beni üzen, bu saçma sapan olayın üzerine medyanın atlamış olmasıdır" dedi. Eylem Şenkal'ın bir 'baba arayışında olduğunu ve annesi tarafından kafasının karıştırıldığını' söyleyen Korkmazgil, "Eşimin kızı olsaydı medyaya çıkmadan da sahiplenirdik. Bu kadar kirlilik ve çamur da olmazdı" diye konuştu.