BIST 10.471
DOLAR 32,70
EURO 35,04
ALTIN 2.447,79
HABER /  GÜNCEL

Evladı yaşlı kadını canından bezdirdi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde oğlu tarafından darp edilip, para ve altınlarının alındığını iddia eden 55 yaşındaki H.G. polise sığındı.

Abone ol

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi İstasyon mevkii Tank Nizamiye önünde gördükleri bir kadından şüphelenen nöbetçi askerler, durumu polise bildirdi.

Polis ekibinin olay yerine gelmesiyle konuşmakta güçlük çeken H.G(55), küçük oğlu E.G.' nin kendisini darp ettiğini ve 12 adet küçük altını ile 500 TL parasını aldığını iddia etti. Polis aracına bindirilen H.G. sağlık raporu için Yeşiltepe Sağlık Ocağı'na götürüldü. Sağlık ocağında yapılan muayenede
vücudunda darp izine rastlanan H.G, ifadesi alınmak üzere Yeşiltepe Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Polis ekipleri olayın meydana geldiği H.G.'nin evinin jandarmaya bölgesinde olduğununun tespit edilmesi üzerine durumu jandarmaya bildirdi. H.G, Çorlu İlçe Jandarma ekiplerine teslim edilerek ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Jandarma ekipleri yaşanan olay ile ilgili olarak H.G'nin ailesinin ifadesine başvurulacağını belirtti. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.