BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Evden ağır kokular gelince

İzmir'in Gaziemir ilçesinde Havide Sarıkaya ve annesi Düriye Atağan, evlerinde başlarına merdane ile vurularak öldürüldü.

Abone ol

Yaklaşık bir hafta önce meydana gelen cinayetle ilgili kadınlardan birinin oğlu ve diğerinin torunu olan A.S.'nin arandığı öğrenildi.

Olay, 80 Sokak 27 numarada meydana geldi. Yaklaşık bir haftadır haber alamadıkları komşuları Havide Sarıkaya (60) ve annesi Düriye Atağan'ın (76) yaşadığı evden ağır kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri polise haber verdi. Eve giren polis, Sarıkaya ve Atağan'ın cesetleriyle karşılaştı.merdane.jpg

CESETLER ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ

Polisin incelemesinde, anne Düriye Atağan ve kızı Havide Sarıkaya'nın başlarına merdaneyle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Yaklaşık bir haftalık olan cesetlerin çürümeye başladığı tespit edildi.

ZANLININ 90 BİN TL BORCU VAR

Evde en son Havide Sarıkaya'nın oğlu, bir kamuoyu araştırma firmasında anketörlük yapan A.S.'nin bulunduğu tespit edildi. Cinayet zanlısı olarak, Sarıkaya'nın oğlu ve Atağan'ın torunu olan 30 yaşındaki A.S.'nin arandığı öğrenildi. Zanlının, annesi ve babaannesini soran komşularına kaplıcalara gönderdiğini söylediği ve yaklaşık 90 bin lira borcu olduğu öğrenildi.

Anne ile kızının komşuları, yaklaşık bir haftadır evden sürekli müzik sesi geldiğini, ancak dün A.S.'nin eve gelip ayrılmasının ardından sesin kesildiğini dile getirdi. Olay yerindeki incelemelerin ardından Sarıkaya ve Atağan'ın cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cenazeler apartmandan çıkarılırken komşuları gözyaşlarını tutamadı.