BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Evde erkek bulunca delirdi

Aldatıldığından şüpheleniyordu. Evden çıktıktan bir süre sonra geriye döndü. İçeri girdiğinde bir erkekle karşılaşınca bıçağını çıkarıp, genç kadını kesti.

Abone ol Antalya'nın Kumluca ilçesinde lokanta işletmeciliği yapan kadın, imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişi tarafından evinin kapısının önünde boğazı kesilerek öldürüldü.

Kumluca otogarında lokanta işletmeciliği yapan 35 yaşındaki Türkan Balcı, katili olan 43 yaşındaki M.K ile imam nikahı ile yaşıyordu. M.K, Balcı'nın başka kişilerle ilişkisi olduğundan şüpheleniyordu.

Bu sabah genç kadının evine geldiğinde yabancı bir erkekle karşılaştı. Bu kişinin Türkan Balcı'nın yanında 10 gün önce çalışmaya başlayan 32 yaşındaki E.Ç'ydi...

İmam nikahlı eşinin kendisini bu gençle aldattığından şüphelenen M.K, Türkan Balcı ile kavga etmeye başladı. Cebindeki maket bıçağını çıkaran M.K, genç kadını kovalamaya başladı. Evden kendini dışarı atan genç kadın, apartman kapısı önünde yakalandı.

Öfkeden deliye dönen M.K, genç kadını yere yatırıp boğazını kesti. Ortalık kan gölüne dönerken, çevredeki insanlar dehşete tanık oldu. Olay yerine gelen polis, M.K'yı cesedin başında elindeki bıçakla beklerken buldu.

Polis M.K ile birlikte Türkan Balcı'nın evinde bulunan E.Ç'yi gözaltına aldı. E.Ç'nin de internetten iş ararken 10 gün önce Türkan Balcı'nın lokantasında iş bulduğunu, patronunun evine sabah saatlerinde geldiğini söylediği öğrenildi.

Balcı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.