BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

Ev sahibine yakalanan kadın hırsızdan ilginç savunma

Kayseri’den gelip Konya’da hırsızlık yapan şüpheli bir kadın ile boş evlere girip musluk hırsızlığı yapan bir şahıs yakalanarak adliyeye sev...

Abone ol

Kayseri’den gelip Konya’da hırsızlık yapan şüpheli bir kadın ile boş evlere girip musluk hırsızlığı yapan bir şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yakalanan şüpheli, " kiralık ev için gelmiştim" diyerek kendini savunmaya çalıştı.
Edinilen bilgiye göre, ilk hırsızlık olayı merkez Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesi Arma Sokak’ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Kapıyı tel toka ile açıp içeri giren hırsızlıktan 30 kaydı bulunan şüpheli Gülcan K. (27), komşuda olan ev sahibinin gelmesiyle yakalandı. Yakalanan şüpheli, " kiralık ev için gelmiştim" diyerek kendini savunmaya çalıştı. 50 TL para çaldığı iddia edilen kadını, ev sahibi kadın ile komşuları etkisiz hale getirerek polise teslim etti. Şüpheli kadının Kayseri’den gelerek Konya’da hırsızlık yaptığı iddia edildi.
Bir başka hırsızlık olayı ise merkez Meram İlçesi Doğu Hadimi Mahallesinde bulunan 2 farklı evde meydana geldi. Evi kiralayanların temizlik yaptığı sırada içeri giren şüpheli Rıdvan A., yeni takılan 5 musluğu sökerek çaldı. Vatandaşlar, şüpheliyi fark ederek polise haber verdi. Polis şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinde ifadeleri alınan 2 şüpheli nitelikli hırsızlık suçundan dolayı adliyeye sevk edildi.
(İHA)