BIST 10.086
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.411,98
HABER /  DÜNYA

Bayram arifesinde aile faciası

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cinnet getiren bir kişi, anne ve kız kardeşini silahla öldürdükten sonra, kaçarken yolda karşılaştığı babasın...

Abone ol

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cinnet getiren bir kişi, anne ve kız kardeşini silahla öldürdükten sonra, kaçarken yolda karşılaştığı babasını da başından vurdu.
Edinilen bilgiye göre, Mevlana Halit Mahallesi 702. Sokak’ta bulunan bir bayan terziye giden ve bir kişi burada bulunan kız kardeşini, ardından bir bayan kuaförde bulunan annesini silahla vurduktan sonra kaçtı. Zanlı sokakta karşılaştığı babası Selahattin Ateş’i de başından vurduktan sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. Anne ve kız kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, başından aldığı kurşunla ağır yaralanan baba Selahattin Ateş ise acil sağlık hizmetleri ekiplerince Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz baba ilk tedavinin ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
(İHA)