BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,77
HABER /  GÜNCEL

Ev sahibi kiracılarını öldürdü

Pendik'te bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 2 kiracısını bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Olay 21.00 sularında Pendik Yenimahalle Mithatpaşa Caddesi Önder Baş Tekel Bayii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 SA 087 plakalı otomobille tekel bayiine gelen Berkan Sözügüzel (18) ve Fikret Nail, kiracıları oldukları belirtilen Kemal Güzel (28) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonrasında taraflar bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Kemal Güzel, kelebek tabir edilen bıçakla Sözügüzel ve Nail'i bıçakladı. Kendisi ise ellerinden yaralandı. Fikret Nail olay yerinde hayatını kaybetti, Sözügüzel ise kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BİRİ SABIKALI DİĞERİNDE SAHTE KİMLİK

Polis olayın gerçekleştiği tekel bayiinde ve kavganın olduğu caddede detayıl incelemelerde bulundu. Fitret Nail'in cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na götürüldü. Nail'in üzerinden sahte kimlik çıktığı öğrenildi. Hastanede hayatını kaybeden Sözügüzel'in ise çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu belirtildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Berkan Sözügüzel ve Fikret Nail'in bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin olarak Kemal Güzel, D.G. (16) ve Aykut Atıl (19), gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pendik Adliyesi'ne gönderildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen şüpheliler, nöbetçi mahkemece tutuklanarak Ümraniye Cezaevi'ne konuldu.