BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  DÜNYA

Euroleague’de heyecan devam ediyor

Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital ve Anadolu Efes, bu hafta oynayacakları grup maçları...

Abone ol

Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital ve Anadolu Efes, bu hafta oynayacakları grup maçları ile 2. tur mücadelelerini sürdürecek.
Euroleague’de Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital gruptaki 4. maçlarını deplasmanda oynarken, Anadolu Efes ise kendi evinde oynayacak. Turkish Airlines Euroleague B Grubu’da 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle 2. sırada yer alan Anadolu Efes, Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas’ı kendi evinde ağırlayacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma, 7 Kasım Perşembe saat 20.45’te başlayacak. Euroleague A Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker ise, 8 Kasım Cuma TSİ 21.45’te Sırbistan ekibi Partizan NIS ile karşılaşacak. Euroleague’de oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alan sarı-lacivertli takım grubunun 1. sırasında yer alıyor. C Grubunda yer alan Galatasaray Liv Hospital ise Polonya takımı Stelmet Zielona Gora ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar grup’ta 1 galibiyet ve 2 yenilgi ile 4. sırada yer alıyor. Galatasaray Liv Hospital’in, 8 Kasım Cuma günü Stelmet Zielona Gora ile oynayacağı karşılaşma TSİ 20.00’da başlayacak.
(İHA)