BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>“Erdoğan rakibim değil, arkadaşımdır”<br/>Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İngiliz gazet...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

“Erdoğan rakibim değil, arkadaşımdır”
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İngiliz gazetesi The Guardian’a röportaj verdi. AK Parti’yi Başbakan Recep Erdoğan’la kurduklarını belirten Gül, "Erdoğan, rakibim değil, arkadaşımdır ve bütün bu yıllar boyunca omuz omuza çalıştık” dedi.

Mursi hakim karşısında
Mısır’ın devrik cumhurbaşkanı Muhammet Mursi’nin yargılanmasına başlandı. Mursi ve beraberindeki 14 sanık 4 aylık tutukluluk süresinin ardından ilk kez hakim karşısına çıktı.


Maganda kurşunu az kalsın öldürüyordu
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında Boğaz’daki havai fişek gösterisini evlerinden izleyen aile, neredeyse maganda kurşununun kurbanı oluyordu. Ümraniye’de, havai fişek sesleriyle silah sesleri birbirine karıştı. Bu sırada kutlamaları seyreden aile, evlerinin camından giren kurşunla büyük panik yaşadı. Korkuyla kendileri yere atan aile üyeleri, yaşadıkları dehşeti anlattı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, tüm bu olanlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
(İHA)