BIST 9.898
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.461,08
HABER /  DÜNYA

Etiyopya'daki uçak kazasında tek kurtulan yolcu oldu

Dün Etiyopya'da 157 kişinin ölümüne neden olan uçak kazasından Antonis Mavropoulos adlı Yunan yolcu kurtulduğu ortaya çıktı. Ancak Mavropoulos uçağa geç kaldığı için kurtulmuş.

Abone ol

Etiyopya'da dün 157 kişinin ölümüne neden olan uçak kazası yaşandı. Yere çakılan uçakta kurtulan olmazken uçağa binemeyen tek yolcunun Antonis Mavropoulos olduğu ortaya çıktı.

Check-in işlemlerini tamamlayan Mavropoulos, uçağa havalimanı içinde geç kaldı ve kapı kapandı. "Beni almadıklarına kızmıştım" diyen Mavropoulos, kazadan kurtulan tek yolcu oldu.

Mavropoulos kapılar kapandıktan sadece iki dakika sonra geldiği için uçağa alınmadı. Yunanistan’da yayın yapan Alpha TV’ye konuşan Mavropoulos, “İnsanların uçağa alındıklarını gördüm. Beni almadıklarına kızmıştım” dedi. Mavropoulos, bagajını düzenlediğini, uçuş ekibinin de bu nedenle kendisini beklemediğini anlattı.

Düşen uçaktan kalan uçuş kartı

Kazayı benden bildiler
Uçağa binmeyen tek yolcu olduğu için şüpheleri kendine çeken Yunan yolcu sorguya alınmak istendi. Mavropoulos  “Benimle kaza arasında herhangi bir mantıklı bağ yoktu, valizim de elimdeydi. O nedenle daha fazla sorgulamaya gerek duymadılar” dedi.