BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Etekler kısaldı çapkınlar güldürdü!

Polisin Kumburgaz'da düzenlediği operasyonda, 30 kişi gözaltına alındı. Çapkın erkeklerin yalan dolu mazeretleri duyanları kahkahaya boğdu!

Abone ol

Kumburgaz'daki polisin operasyonu "Havalar ısındı etekler kısaldı" sloganı ile start aldı. 2 diskoteğe eşzamanlı baskın düzenleyen polis, 30'u kadın 45 kişiyi gözaltına aldı.

Kumburgaz'da 2 diskotekte çok sayıda kadının fuhuş yapmaya zorlandığı ihbarını alan polis harekete geçti. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası'nda görevli 4 sivil polis müşteri kılığında eğlence mekanlarına girdi. Polisler, kadınlarla 300 dolar karşılığı 2 saat birliktelik için anlaştı. Pazarlığın ardından dışarıda hazır bekleyen meslektaşlarını telefonla arayan polisler, "Havalar ısındı, etekler kısaldı" parolasıyla baskının startını verdi. Her iki mekana aynı anda yapılan baskında bazı kadınlar, "Benim çocuğum var", "Ben evliyim" gibi bahaneler öne sürerek polisin elinden kurtulmaya çalıştı.

Türk kadınların yanı sıra, Türk vatandaşlığına geçmiş yabancı uyruklu kadınların da aralarında bulunduğu Ukrayna, Rus, Moldova ve Belarus uyruklu 30 kadın gözaltına alındı. Her iki eğlence mekanının mesul müdürleri ile birlikte 15 çalışan da gözaltına alındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 45 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Yabancı uyruklu kadınların yapılacak olan işlemin ardından sınır dışı edileceği, çalışanların ise, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

ÇAPKIN ERKEKLERİN KAHKAHALARA BOĞAN YALANLARI

Bu sırada bazı çapkın erkekler kadınların sınır dışı edileceğini öğrenince insanı kahkahalara boğan yalanlar sıralamaya başladı. Biri "Bu kişi benim nikahlı karım. Onu götüremezsiniz" bir değeri "O benim öz kızım onu hemen serbest bırakın" diyerek polislere zorluk çıkardı. Ancak aceme çapkınların foyaları çabuk ortaya çıktı. Bu tür olaylara alışık olan polis, aralarında Türk, Rus, Belarus, Moldovya, Ukrayna uyruklu 30 kadın ile mekanlarda çalışan ve aralarında işletme müdürlerinin bulunduğu 15 çalışanı gözaltına aldı.

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİ İLE NASIL BASILDI?
AYRINTILAR BİR SONRAKİ SAYFADA!...
[PAGE]

Adana'da kız öğrencisine otomobilde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen matematik öğretmeni A.E. (39) yarı çıplak halde suçüstü yakalandı.

Çukurova İlçesi Seyhan Baraj Gölü kıyısında devriye görevi yapan polisler, bir otomobilin içinde bir erkek ile bir kızı yarı çıplak halde uygunsuz olarak gördü.

İddiaya göre polisler, otomobilin yanına gidip ikiliye kimlik sordu. Kimlik sorgusunda kızın 14 yaşında ilköğretim 8. sınıf öğrencisi F.Y. olduğu görüldü. F.Y.'ye otomobilin içinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişinin ise matemaik öğretmeni F.Y. olduğu belirlendi. Öğretmen A.E. "Küçük yaştaki öğrencisine cinsel istismar" suçundan gözaltına alındı.

Çukurova İlçesi'ndeki bir ilköğretim okulunda öğrenci olan F.Y. sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi. F.Y.'nin ailesinin şikayetçi olduğu öğretmen A.E., Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu'ndaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.


ÜNİVERSİTELİLERİ TAŞIYAN OTOBÜS DEVRİLDİ!
CAN PAZARINDA KAÇ ÖĞRENCİ VARDI?
AYRINTILAR BİR SONRAKİ SAYFADA!...

[PAGE]Konya Beyşehir'de Kayseri Erciyes Üniversitesi öğrencilerini taşıyan minibüs devrildi: 16 yaralı.

KONYA'nın Beyşehir İlçesi'nde, Kayseri Erciyes Üniversitesi öğrencilerini taşıyan minibüsün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı. Öğrencilerin Kayseri'den Isparta ve Antalya'ya geziye gittikleri belirtildi.

Kaza, saat 06.30 sıralarında Beyşehir-Isparta Karayolu'nun 19'uncu kilometresinde meydana geldi. Kayseri Erciyes Üniversitesi öğrencilerini taşıyan 25 yaşındaki Sait Çınar, yönetimindeki 38 S 0177 plakalı minibüs, iddiaya göre kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü Sait Çınar ile öğrenciler, Cihan Orhan (19), Abdurrahman Duman (19), Metin Gökdere (19), Uğur Can Usta (19), Muhammet Erdem (19), Burak Ekici (20), Hüseyin Sakir (19), Yavuz Bahar (19), Yücel Bulut (19), Sadri Emir (20), Yasin Korkmaz (20), Ramazan Topakdaş (20), Ahmet Yıldırım (21), Ersan Tekbaş (24) ve Türkmenistan uyruklu Jumaguly Hudaygulyev (19) yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erciyes Üniversitesi öğrencilerinin, Isparta ve Antalya'ya geziye gittikleri belirtildi

FATİH'TE VAHŞET
GÜRCÜ ÇOCUĞUN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ FATİH'TE BU DEFA DA BİR GÜRCÜ KADIN ÖLDÜRÜLDÜ!...
AYRINTILAR BİR SONRAKİ SAYFADA!...
[PAGE]Gürcü Alie Valishayeva'nın cesedi Fatih'te parçalanmış şekilde bulundu. Cinayetle ilgili olarak bir kişi tutuklandı, kaçan diğer zanlı ise Gürcistan'da yakalandı.

Bir anda ortadan kaybolan Alie Valishayeva'dan haber alamayan arkadaşları, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Başvuru üzerine harekete geçen polis ekipleri Valishayeeva'nın en son birlikte görüldüğü Feruz Olimov'a ulaştı

Olimov sorgusunda Valishayeva'yı, Kumkapı Nişanca Mahallesi'ndeki bir pansiyona götürerek Azizbek Vahidov'a teslim ettiğini söyledi. Pansiyona giden polis ekipleri içeride yaptıkları araştırmada çöp torbalarının içinde Valishayeva'nın bedenine ait parçalar buldu. Tüm aramalara rağmen Alie Valishayeva'nın kafası ve ayakları bulunamadı.

Olimov, Azizbek Vahidov'un kaldığı pansiyona tekrar gittiğinde Valishayeva'nın cansız bedenini gördüğünü itiraf ederken, cinayetle ilgisinin bulunmadığını öne sürdü.

Bulunan parçalar, polisin ve Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olimov, çıkarıldığı mahkemece adam öldürme suçlamasıyla tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderilirken, cinayetin zanlısı Azizbek Vahidov Gürcistan'da yakalandı.

HUZUREVİNDE CİNAYETİ
84 YAŞINDAKİ YAŞLI ADAM, ODA ARKADAŞINI NEDEN ÖLDÜRDÜ?
CEVABI BİR SONRAKİ SAYFADA!...
[PAGE]Bursa'da huzurevinde yaşayan 84 yaşındaki Mehmet Ala, uyurken horlamasına sinirlendiği oda arkadaşı 62 yaşındaki Mehmet Karataş'ı çakıyla göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Ala, "Horlamaması için uyardım. Sinirlerime hakim olamadım. Pişmanım" dedi.

Olay, merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Değirmenlikızık Mahallesi, Huzur Caddesi'nde bulunan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Ali Osman Sönmez Huzurevi'ne meydana geldi. Huzurevine bir ay önce yerleşen ve bir yıldır burada kalan Mehmet Karataş ile aynı odayı paylaşan Mehmet Ala, dün gece saat 21.30 sıralarında namaz kıldı. Ardından odada uyuyan Mehmet Karataş'ın horlamasından rahatsız olan Ala, arkadaşını uyandırarak, "Sana kaç kere horlama demedim mi? Horlayacaksan git başka odada uyu" dedi.

Bunun üzerine taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce, Mehmet Ala, yeleğinin cebinden çıkardığı çakıyı, oda arkadaşının iki kez göğsüne sapladı. Ağır yaralı olarak huzurevi görevlileri tarafından Şevket Yılmaz Devet Hastanesi'ne kaldırılan Karataş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevkedilen Mehmet Ala, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Pişmanım ama horlamaması için uyardım. Sinirlerime hakim olamadım" dedi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

İNANILMAZ KAZA VE İNANILMAZ SON!
CEVABI BİR SONRAKİ SAYFADA!...
[PAGE]SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde alkollü sürücü 20 yaşındaki Uğur Işık yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki bahçe duvarına ardından da ağaca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ikiye bölünerken, sürücünün 2 arkadaşı yaralandı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Işık'ın 0.69 promil alkollü olduğu belirlendi.

Uğur Işık, birlikte alkol aldığı arkadaşları 18 yaşındaki Şahin Porta ile 20 yaşındaki Serdar Aybadin'i yanına alarak gece saat 24.00 sıralarında Sapanca'dan Kırkpınar yönüne doğru otomobiliyle yola çıktı. Işık yönetimindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki bahçe duvarını yıktı sonra ağaca çarparak durdu. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ikiye bölünürken, kazada Porta ve Aybadin yaralandı. Yaralılar, çağrılan 112 Acil ambulansıyla Adapazarı Toyota-Sa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kontrolde, kazadan yara almadan kurtulan sürücü Uğur Işık 0.69 promil alkollü çıktı.