BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.407,07
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Akdağ burada Kılıçdaroğlu nerede?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kemal Kılıçdaroğlu'na Sağlık Bakanlığı'yla ilgili ortaya attığı iddiaları hatırlattı.

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a televizyon programında tartışma çağrısıyla ilgili, ''Öyle bol laf yok. Sağlık bakanımız, 'Ben evraklarımı hazırladım bu akşam çıkabiliriz' dedi. Cevap nerede? Önce sağlık bakanımızla çıkacak, sonra diğer arkadaşlarımızla'' dedi.

Yıldız, Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yıldız, seçim öncesinde, yurdun dört bir yanında hummalı ve yoğun bir çalışma olduğunu belirterek, 12 Haziran'da her zaman sağduyusuna, basiretine, sezgilerine inandıkları vatandaşın tercihlerine müracaat edeceklerini söyledi.

Bir gazetecenin, ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı televizyonda tartışmaya davet etti, bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusunu Yıldız, şöyle yanıtladı:

''Kılıçdaroğlu hızını alamamış olabilir. Ama ben çok somut, net bir şey söyleyeyim. Sağlık bakanımızla ilgili bir iddiada bulundu. Öyle bol laf yok. Sağlık bakanımız, 'Ben evraklarımı hazırladım bu akşam çıkabiliriz' dedi. Cevap nerede? Önce sağlık bakanımızla çıkacak, sonra diğer arkadaşlarımızla.''