BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Esra Erol ağzına geleni saydı

Esra Erol canlı yayında rakiplerine fena saydırdı!

Abone ol

Esra Erol'dan rakiplerine sert suçlamalar geldi. Programının gelin adaylarından birinin kızlarının bir başka programda konuk olarak bazı gerçkleri çarpıttığını söyleyen Erol rakiplerini yüklendi.


ATV'nin izdivaç programının sunucusu Esra Erol rakiplerine fena saydırdı. Gazeteciler.com'un haberine göre programın gelin adaylarından Çiğdem Hanım'ın kızlarıyla yaşadığı sorunların başka programlarda çarpıtıldığını söyleyen Erol, 'böyle programcılık mı olur? İnsan önce bir araştırır, işin doğrusunu öğrenir sonra yayınlar' dedi.

Gelin adayı Çiğdem Hanım'ın kızlarının bir başka programda annelerini kendilerini sokağa atmakla suçlamalayarak çok zor durumda bıraktığını söyleyen Erol olayda suçlunun o programı hazırlayanlar olduğunu söyledi. İşin aslının çok farklı olduğunu belirten Erol rakiplerini topa tuttu. 'Bu nasıl bir televizyonculuktur?' diye soran Erol "Ben burada ağırladığım konuğu araştırıyorum, yanlış bir şey söylerse 'bak burada böyle yazmıyor' diye soruyorum. Her söylenene 'aa öyle mi, bak sen böyle mi' demiyorum. Orada atar tutar, ama burada böyle bir şansı yok. Ben benim programıma başka programlardan konuk geldmesin dedim. Ama bu mertliği bir tek yapıyorum. Böyle yayıncılık olmaz ki. Bir kere kendimden utanırım böyle bir şey için." dedi. 

Hangi programı suçladığına dair isim vermeyen Erol, yayın boyunca tepkisini sık sık dile getirdi. 

İşte o anlar: