BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eşme minik sporculara ödül verdi

İç Anadolu Bölge müsabakalarında bir birincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

Abone ol
Eşme Belediyesi’nin minik tekvandocuları Isparta'da yapılan minikler arası tekvando İç Anadolu Bölge müsabakalarında bir birincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

Minik sporcuları kabul eden Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, elde ettikleri başarı nedeniyle öğrencileri ödüllendirdi.Isparta, Kütahya, Kayseri, Denizli, Uşak, Burdur, Ankara, Antalya, Muğla ve Manisa illerinden gelen minik sporcuların yarıştığı bölge yarışmasında Eşme’den 9 sporcu katıldı.

Eşme Belediyesi adına yarışan Alahabalıspor Kulübü öğrencisi 9 minik tekvandocu antrenör Ramazan Akçadağ eşliğinde yarışmalara katıldı. Bölge yarışmalarında bir birincilik iki üçüncülük elde eden Eşmeli minikler büyük bir sevinç yaşadı.

Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, bölge yarışmasına katılan sporcuları makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Minik tekvandocuları ödüllendiren Başkan Yıldırım, sporculara destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, “ İlçemizi başarıyla temsil eden miniklerimizle gurur duyduk. Bir birincilik iki üçüncülük elde ettiler.

İmkanlarımız elverdiği miktarda sporun her dalında mücadele eden öğrencilerimizi destek vermeyi sürdüreceğiz”dedi.Bölge yarışmalarında dereceye giren minik sporcuların Sakarya’da gerçekleştirilecek Türkiye şampiyonasında Eşme’yi temsil edeceğini de kaydeden Belediye Başkanı Yıldırım, öğrencilerin final yarışmalarında da derece elde edeceğine inandıklarını kaydetti.