BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.382,71
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir kar başladı hava durumu

Eskişehir'de kar yağışı başladı yüksek kesimlerde şiddetini daha da arttıracak. Peki Eskişehir'de yarın 11 şubat okullar tatil mi?

Abone ol

ESKİŞEHİR'de kar yağışı şiddetlendi. Sıcaklıklar 3-4 derece daha düşecek. Hava durumu raporlarına göre perşembe gününe kadar kar yağışı devam edecek. Eskişehir'de okullar bugün tatil değildi. Gözler yarın 11 şubat çarşamba gününe çevrildi. Yarın okullar tatil mi son kararı Eskişehir Valiliği yeni hava durumu raporlarına göre verecek.

Bölge geneli çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalacak.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden kuvvetli(40-60Km/s) yer yer fırtına (60-80Km/saat) şeklinde esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ KAR :Kar yağışının,yer yer kuvvetli ve yoğun olması tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-10-at-1.22.11-pm.png

KUVVETLİ RÜZGAR: Bölge genelinde rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 Km/s),zaman zaman fırtına (60-80Km/s) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ( Kar savrulması,ağaç ve direk devrilmesi,çatı uçması,ulaşımda aksamalar vb.)ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.