BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,84
HABER /  GÜNCEL

Konya hava durumu kar kuvvetleniyor

Konya'da kar yağışı etkisini arttırıyor. Hava durumu için kritik uyarı geldi. Kar daha da şiddetlenecek. Peki yarın 11 şubat çarşamba tatil olur mu?

Abone ol

KONYA'da kar yağışı etkisini arttırdı. Meteoroloji yeni kar yağışının daha da kuvvetleneceğini bildirdi. Yüksek kesimlerde yağışlar etkisini akşama doğru daha da arttırıcak. Konya'da bugün okullar tatil değildi yarın 11 şubat çarşamba günü okullar tatil olacak mı gözler Konya Valiliği'nden gelecek haberlerde.

Çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Kar yağışlarının kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Bölge genelinde mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

Genellikle ilk saaatler güney ve güneydoğu yönlerden,öğleden sonra kuzey yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette ve özellile bölgenin güney ve güneydoğu kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat)esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-10-at-1.04.22-pm.png

UYARILAR

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI:Kar yağışlarının kuvvetli ve yer yer yoğun olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Kara ve hava ulaşımında aksamalar, buzlanma ve don olayı) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın yer yer kuvvetli esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.