BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Eski sevgiliden ilginç intikam!

Kendisini aldattığından şüphelendiği eski sevgilisini, başkasının sağlık karnesiyle göğüs ameliyatı olduğu iddiasıyla şikayet etti.

Abone ol

Adana'da taksi şoförü 51 yaşındaki Cevdet Karakaya, kendisini aldattığını öne sürdüğü eski sevgilisi 35 yaşındaki M.S.’yi, başkasının sağlık karnesiyle göğüs ameliyatı olduğu iddiasıyla şikayet etti.

4 çocuk babası Cevdet Karakaya, 4 yıl önce 25 yıllık eşinden ayrıldı. Karakaya, geçen yıl bir kafede çalışan M.S. ile tanışıp arkadaşlık kurdu. Arkadaşlıkları sevgililiğe dönüşen Karakaya ile M.S., birlikte yaşamaya başladı. Karakaya, 4 ay birlikte yaşadığı M.S.’den, kendisini aldattığından şüphelenmesi üzerine ayrıldı.

İddiaya göre, sosyal güvencesi bulunmayan M.S., 27 Nisan’da arkadaşı İ.İ.B.’nin sağlık karnesini kullanarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi (ÇÜTF) Balcalı Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü’nde göğüs ameliyatı oldu. Ayrılmalarına rağmen M.S. ile görüşmeyi sürdüren Karakaya, ondan intikam almak için, devleti dolandırıp, zarara uğrattığını iddiasıyla eski sevgilisini şikayet etti.

Eski sevgilisi hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Karakaya, amacının ondan intikam almak olduğunu belirterek, “M.S.’nin, çalıştığı yerde sağlık güvencesi yoktu. Benimle birlikteyken ameliyat olmayı düşünüyordu.

Biz ayrıldıktan sonra bir süre görüştük. Bu sırada arkadaşının sağlık karnesini ve kimliğini kullanarak hastanede ameliyat oldu. Hatta ben de onun yanına gidip kaldım. Devleti zarara uğrattı, suç işledi. Bu nedenle, savcılığa suç duyurusunda bulundum, Sosyal Güvenlik Kurumu’na da dilekçe verdim. Daha önce çocuklarıma zarar verebilir diye korktuğum için, ona acıdığım için şikayet etmemiştim. Araştırılsın, ortaya çıkarılsın ve cezasını alsın” dedi.

Suçlanan M.S. ise konuyla ilgili sorulara yanıt vermedi.

"DURAKTA ÖPTÜ, DAYAĞI YEDİ!"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA... TIKLAYIN...

[PAGE]

Alanya’da Hasan Çolak Anadolu Lisesi öğrencisi Kasım D. (15), otobüs durağında kız arkadaşını öpünce, yakınlarında bulunan Nuri Ç. adlı kişi tarafından dövüldü.

Abdurrahman Alaettinoğlu İlköğretim Okulu’nda görevli öğretmen Kamil D.,  oğlunu döven kişi olduğunu öğrendiği Nuri Ç. ile telefonda tartıştı.

Oğluyla birlikte Saray Polis Merkezi’ne giden Kamil D., Nuri Ç.’den şikâyetçi oldu. Kamil D., “Kimsenin oğluma ahlak dersi vermeye hakkı yok” dedi.

"BEBEK AĞZINDA DİŞLE DOĞDU"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA... TIKLAYIN...

[PAGE]

Çanakkale'nin Biga ilçesinde dünyaya gelen bebeğin, doğduğunda ağzında bulunan iki dişi çekildi.

Karabiga İçdaşspor'da oynayan Engin Kılıç ile ev hanımı eşi Edibe Kılıç'ın ilk bebekleri, 12 gün önce Biga Devlet Hastanesinde normal doğumla dünyaya geldi.

Doğduğunda ağzında bulunan iki dişiyle, anne ve babası ile doktorları şaşırtan bebeğe Ecrin adı verildi. Sallanan dişlerin düşmesi halinde bebeğin yutabileceği düşünülerek, çekilmelerine karar verildi.

Ecrin bebeğin dişleri, Biga Devlet Hastanesinde Dr. Gülcan Çürüksulu tarafından çekildi.

Çürüksulu, yaptığı açıklamada, 6 yıllık meslek hayatında ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirterek, bunun, nadir rastlanılan bir olay olduğunu söyledi.

Çürüksulu, ''Korkulacak, telaş edilecek bir durum yok. Bebek, dişleri çekildiği için birkaç gün annesini emerken canı acıyabilir'' dedi.

Çürüksulu, doğumla birlikte gelen ''lenotal'' denilen dişlerin çekilmesi gerektiğini, sallanan dişlerin düşmesi ve bebeğin onları yutması durumunda tehlikeli olabileceğini sözlerine ekledi.

"12 YAŞINDAKİ KIZLA ARABADA UYGUNSUZ BASILDI"
BAŞLIKLI HABERİN AYRINTILARI DİĞER SAYFADA... TIKLAYIN...

[PAGE]

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, 12 yaşındaki kız çocuğuyla bir otomobilin içinde uygunsuz halde yakalanan kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Sekapark’ta yapılan rutin kontrol sırasında camlarına perde çekili bir otomobil tespit edildi.

Otomobili kontrol eden polis ekipleri 32 yaşındaki M.D. ile 12 yaşındaki kız çocuğu A.Ç’yi uygunsuz halde yakaladı.

Gözaltına alınan M.D, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan zanlı M.D’nin bir apartmanda kapıcı olarak görev yaptığı ve arkadaşının kızı olan A.Ç. ile yaklaşık 1 yıldır ilişkisi olduğu öğrenildi. A.Ç’nin Cumhuriyet savcısının talimatıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kuruluna gönderildiği bildirildi.

"SOKAK ORTASINDA BAŞI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ"
BAŞLIKLI HABERİN DETAYLARI DİĞER SAYFADA... TIKLAYIN...

[PAGE]

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 00.30 sıralarında Şanlıurfa Karaköprü beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta 2 şüphelinin bir kişiye yönelik bıçaklı saldırı yaptığını görenler durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine beldeye giden jandarmalar, olay yerinde boğazı kesilerek öldürülmüş bir kişinin cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede isminin Ramazan Alataş olduğu saptanan ceset, otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Olay yerinde bir de kuru sıkı tabanca bulan jandarma, cinayetle ilgili inceleme başlattı. Haberi duyan cenaze yakınları morg önünde sinir krizleri geçirdi. Ramazan Alataş'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.