BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Turgutlu'ya milli gurur yaşatacaklar

Turgutlu Belediyespor yıldız bayan takımı oyuncularından Ayşegül Ece ve Tuğba Paryaz Kayseri'de yapılacak milli takım kapına davet edildiler.

Abone ol

2012 yılında düzenlenecek olan Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası kadrosunu belirlemek amacıyla yapılacak olan kampa katılacak Turgutlulu basketbolcular Ayşegül Ece ve Tuğba Paryaz, Anadolu'nun çeşitli kulüplerinden 30 yakın sporcunun katılacağı kampta yıldız milli takım aday kadrosuna girmek için ter dökecek.

Turgutlu Belediyespor Basketbol Antrenörü Taylan, “Özellikle küçük ve yıldız bayan kategorisinde 3 yıldır çok ciddi çalışıyoruz. Geçen yıl kazandığımız başarılarda bunun bir göstergesi.

Böylesine önemli bir organizasyonda oyuncularımızı görmek gurur verici. Kasım ayında İzmir'de yapılacak olan milli takım seçmelerine küçük takımımızdan bir çok oyuncunun davet edileceğini düşünüyorum. Hedefimiz 2012 yılında ilçemizde 2 ligde mücadele edecek bir ekip oluşturmak bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Oyuncular üzerinde emeği olan tüm antrenör arkadaşlarıma ve Belediye Başkanımız Sayın Serhat Orhan'a çok teşekkür ediyorum." dedi