BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.397,29
HABER /  POLİTİKA

Eski paşadan Gandi'ye ağır sözler

1990'lı yıllarda terörle mücadelede öne çıkan emekli general Osman Pamukoğlu, Kılıçdaroğlu için öyle şeyler söyledi ki...

Abone ol

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Gediktepe'de siperleri ziyaret gideceğini açıklayan Kılıçdaroğlu için çok ağır ifadeler kullandı.

"İÇ ÇAMAŞIRINI DEĞİŞTİRİR"

Pamukoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun korkudan yarım saatte altını ıslatacağını iddia ederek, "Çok böyle meraklıysan bende yürek ciğer var diyorsan, onun kolayı var seni timin içine koyar Kuzey Irak'ta kamplara sokarım, o zaman karar verilir. Orada yanına alacağı bir şey var yarım saatte bir değiştireceği iç çamaşırınız" diye konuştu.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, son günlerde gündemde olan ve tartışmalara neden olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari-Gediktepe'de mevzideki görüntüsü ile ilgili olarak "Tutturmuşlar Gediktepe meselesi, çömeldin, çömelmedin meselesi. Askerde çömelme diye bir şey yoktur, askerlikte 'çökmek' vardır. Acemi erler bile bilir; 'Çök-kalk' diye" dedi.

"365 GÜNDE TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ"

Dün akşam Trabzon'a gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, sabah saatlerinde Kunduracılar Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafla sohbet eden ve yoldan geçen vatandaşların "Terörü bitirin paşam" sözleri ile karşılaşan Pamukoğlu, 365 günde terörü bitirebileceklerini ve projelerinin hazır olduğunu söyledi. Ziyaretlerin ardından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Pamukoğlu, iki gün Trabzon ve Rize'de siyasi çalışmaları olacağını belirtti.

"SEÇİMLERE HAZIRIZ"

Genel seçimlerin muhtemelen önümüzdeki yıl bu zamanlarda yapılacağını kaydeden Pamukoğlu  "Halk bezgin, küskün ve sinmiş bir vaziyette. Her şeyden çekinir, her şeyden korkar kendi korumaya almış savunma düzenine geçmiş bireyler ve toplum görüyorum. Bunların yüreklendirilmesi cesaretlendirilmesi lazım elimden geldiği kadar bu işlevi yerine getirmeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

OHAL TARTIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Artan terör olayları sonrası OHAL tartışmalarını değerlendiren Pamukoğlu şunları söyledi: "Bizim partinin siyasi ve toplumsal ilkelerinde bizim yöntemimiz şudur, OHAL ve sıkıyönetimi ihtiyaç olmaksızın 20 bin seçilmiş subay astsubay ve uzman erbaş ve erlerden kurulu 4-6 ay özel eğitilmiş gayri nizami harbin bütün tekniklerini dağlarda, bataklıklarda, ormanlarda, karın üstünde ve güneşin altında kusursuz olabilecek."

Pamukoğlu, "Bu ülkede meseleler kuyunun derinliğinden gelmiyor ipler kısa, diploması ayağı kötü, strateji ayağı kötü taktik ayağı, teknik ayağı kötü, bu kadar kötüden nasıl bir iyi çıkaracaksınız" derken "Halkın arasında dolaşırken terörden bahsetmiyorum, işim gücüm ekonomi" ifadelerini de kullandı.

"SENİ TİMİN İÇİNE KOYAR K. IRAK'TA KAMPLARA SOKARIM..."

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, son günlerde gündemde olan ve tartışmalara neden olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari-Gediktepe'de mevzideki görüntüsü ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Tutturmuşlar Gediktepe meselesi, çömeldin çömelmedin meselesi, askerde çömelme diye bir şey yoktur, askerlikte çökmek vardır. Acemi erler bile bilir; Çök-kalk diye. Bunu bile beceremiyorlar, birisi 'Ben de Gediktepe'ye gideceğim' diye tutturdu. Onun kolayı var. Gediktepe binlerce tepe arasında onuncu sırada. Hakkari'nin herhangi bir tepesine gider. Çok böyle meraklıysan bende yürek ciğer var diyorsan, onun kolayı var seni timin içine koyar Kuzey Irak'ta kamplara sokarım, o zaman karar verilir. Orada yanına alacağı bir şey var yarım saatte bir değiştireceği iç çamaşırınız".