BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eski Galata Köprüsü'nde intihar

İstanbul'daki Eski Galata Köprüsü'nden atlayarak intihar eden bir kadının cesedi görevlilerce sudan çıkarıldı.

Abone ol

Eski Galata Köprüsü'nden atlayan 55 yaşındaki T.A, hayatını kaybetti. T.A'nın bir süre su yüzeyinde kalan cesedinin denizden çıkarılması sırasında bir itfaiye eri bacağından yaralandı.

Olay 15.00 sıralarında Eski Galata Köprüsü'nde meydana geldi. İddiaya göre, köprü üzerine gelen T.A, çantasını yere bıraktıktan sonra köprü korkuluklarına çıktı. Bir süre korkuluklarda bekleyen T.A, daha sonra kendisini Haliç'in serin sularına bıraktı. T.A'nın suya atladığını ve çırpındığını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Fatih İtfaiye Grubu'na bağlı itfaiye eri, hemen suya atlayarak hareketsiz bir şekilde duran T.A'nın yanına ulaştı.

Bacağından yaralandı

İtfaiye eri, T.A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. T.A'nın cesedi itfaiye ekibi ve Deniz Polisi tarafından sahile çıkarıldı. Cesedin çıkarılması sırasında bir itfaiye eri bacağından yaralandı. Görgü tanıkları, üzerinden herhangi bir not çıkmayan T.A'nın, "Uzaktaydık gördüğümüzde su yüzeyinde çırpınıyordu. İtfaiye ve polise bildirdik. Ancak yapacak bir şey yoktu" dedi.
T.A'nın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.