BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08
HABER /  DÜNYA

Eşini öldürdü, intihar etti

Mersin’de işçi emeklisi, 3 çocuk babası bir kişi, boşanma davaları süren eşini tabanca ile vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar et...

Abone ol

Mersin’de işçi emeklisi, 3 çocuk babası bir kişi, boşanma davaları süren eşini tabanca ile vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Hürriyet Mahallesi Özlem Apartmanı’nda meydana gelen olayda, Remzi Yanbak (53), 7 aydır ayrı yaşadığı ve boşanma davaları devam eden eşi Yasemin Yanbak’ın (51) yeni aldığı ve tadilat yaptırdığı eve geldi. Çift arasında burada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkesine hakim olamayan Remzi Yanbak, üzerinde taşıdığı tabancasını çıkararak ateş etmeye başladı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan Yasemin Yanbak, kaçmaya çalışırken binanın dışına çıkamadan merdivenlerde hayatını kaybetti. Remzi Yanbak da aynı silahla kendisini başından vurarak intihar etti.
Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, çiftin cesedi ile karşılaştı. Sağlık ekipleri de yaptığı incelemede Yanbak çiftin öldüğünü belirledi.
Cesetler Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, çiftin yakınlarından bazıları bina önünde fenalık geçirdi. Bayılan bir kadına olay yerindeki sağlık görevlileri müdahale etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)