BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,96
HABER /  GÜNCEL

Eşi çakmakla yaktı kablo ile işkence yaptı bu sesi duyun

TEKİRDAĞ'da Özge Atılğan eşinden şiddet gördüğü için boşandı ancak eski kocanın tehditleri devam etti. Evli kaldığı süre boyunca eşi tarafından çakmakla yakıldığını, başına silah dayandığını, elektrik kablosu ile işkence gördüğünü belirten kadın yetkililerden yardım istedi.

Abone ol

TEKİRDAĞ'da yaşayan Özge Atılğan, eşinden defalarca şiddet görünce boşanma kararı verdi ancak şiddet ve tehditten kurtulamadı.

Çeşitli işkencelere maruz kaldığını dile getiren 21 yaşındaki genç kadın boşandığı eşinin kendisini çakmakla yakmaya kalktığını ileri sürerek, "Bıçağı çıkartıp, bana ‘Oğlunu mu önce kesip buzdolabına koyayım, seni mi önce kesip buzdolabına koyayım’ dedi.

BAŞIMA SİLAH DAYADI
3 sene evli kaldığını belirten Atılğan, bir kadın sığınma evinde kendine yer bulabildiğini, oğlunu babasından almaya gittiğinde şiddet gördüğünü iddia etti. Çocuğun velayetinin kendisinde olduğunu kaydeden anne Atılğan yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Oğlumu almaya gittiğimde beni içeri sokarak aşağı yukarı 3-4 dakika boyunca şiddet uyguladı ve yüzümü tanınmaz hale getirdi. Kafama silah dayadı. Oğlumu içeriden alamadım. Tekrardan uzaklaştırma kararı aldım ama bunlar hiçbir şeye fayda etmiyor. Şu an o dışarıda geziyor. Bana yanında polisle de gelsen, benim bütün işim gücüm sensin’ dedi ancak ben hala tek başımayım"

ODAYA KAPATTI ÇAKMAKLA YAKTI
Evli kaldığı süre içerisinde kocasının kendisini odaya kapatıp çakmakla yaktığını öne süren genç kadın, çocuğun velayeti kendisinde olmasına rağmen alamadığını ve oğlununun da hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.

BAŞIMI PETEĞE GEÇİRDİ
Elektirik kablosu ile de işkence gördüğü belirten 21 yaşındaki Atılğan, yetkililerden yardım istedi ve şöyle konuştu:  " 3-4 sene boyunca zorlu zamanlar geçirdim, dişim kırıldı. Peteğe kafam geçirildi. Yol ortasında dayak yedim. Daha gencim ve ölmek istemiyorum, bana ve çocuğuma yardım edin"