BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.413,27
HABER /  GÜNCEL

Eşek şakası onu canından etti!

15 yaşındaki Burak Kuzik, aynı işyerinde arkadaşı 14 yaşındaki Muhammed Sefa Daştan'ın yaptığı eşek şakası sonucu öldü.

Abone ol

Erzurum'da bir yedek parça dükkanında çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Burak Kuzik, aynı işyerinde arkadaşı 14 yaşındaki Muhammed Sefa Daştan'ın yaptığı eşek şakası sonucu öldü.

Erzurum'da bir yedek parça dükkanında çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Burak Kuzik, aynı işyerinde çalışan arkadaşı 14 yaşındaki M.S.D.'nin yaptığı 'eşek şakası' sonucu öldü. Üzerine benzin dökülen Burak Kuzik'e "Seni yakayım mı?" diyen M.S.D., çakmağı çakınca arkadaşı alevler içinde kaldı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Burak Kuzik, 1.5 aydır yattığı hastanede DHA kamerasına olayı anlattıktan birkaç saat sonra yaşamını yitirdi. Şaka yaparken arkadaşının ölümüne neden olan M.S.D. ise tutuklandı.

Olay 5 Mayıs günü saat 15.30 sıralarında Sanayi Sitesi'ndeki bir yedek parça dükkanı önünde meydana geldi. Çırak Burak Kuzik, işyeri sahibinin otomobilinin deposuna bidonla benzin doldururken, üzerine benzin döküldü. Bidonu otomobilin yanına bırakan Burak Kuzik, benzinle ıslanan elbiselerini çıkarmak için işyerine doğru gitti.

'SENİ YAKAYIM MI?'

Bu sırada karşısına çıkan, aynı işyerinde çalıştığı çırak arkadaşı M.S.D., elinde yakıp söndürdüğü çakmağı Burak'a tutarak, "Seni yakayım mı?" diye şakalaşmaya başladı. Burak Kuzik ise, "Benzinle şaka olmaz" diyerek arkadaşını birkaç kez uyardı. Burak Kuzik arkasını dönüp üzerini değiştirmek üzere işyerine gittiği sırada, iddiaya göre arkadaşı arkadan çakmağı çakarak hırkasını tutuşturdu. Bir anda alevler içinde kalan Kuzik'i çevreden yetişenler montlarını üzerine atarak ve su dökerek tamamen yanmaktan kurtardı.

KAMERAYA KONUŞTU, BİRKAÇ SAAT SONRA ÖLDÜ

Burak Kuzik, ambulansla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunun yüzde 23'ü ikinci derece yanan ve mide kanaması geçiren Burak Kuzik, üç kez ameliyat edildi. Hastaneye yatışından 1.5 ay sonra 21 haziran günü öğleden sonra yatağında DHA kamerasına konuşan ve arkadaşını hayatı boyunca affetmeyeceğini söyleyen Burak Kuzik şunları anlattı:

"Benzini depoya doldururken en üzerime döküldü. M. çakmağı göstererek, 'seni yakayım mı?' dedi. Ben de 'bu işin şakası olmaz' diye üç kez kendisini uyardım. Arkamdan çakmağı çakınca alevler içinde kaldım, bayılmışım. İşyerindekiler üzerime su dökerek beni söndürmüş. Hastaneye 'geçmiş olsun'a bile gelmedi. Kendisine çok kızgınım. Canım çok acıyor. Yataktan kalkamıyorum."

ÇIRAK TUTUKLANDI

Burak Kuzik'in, kameraya konuştuğu günün akşamı tedavi gördüğü hastaneden ölüm haberi geldi. Oğlunun ölüm haberi ile yıkılan annesi Selvinaz Kuzik gözyaşı dökerken, Ölüm olayının ardından polis tarafından gözaltına alınan M.S.D., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

 

ÖNCE İÇTİLER SONRA TECAVÜZ ETTİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde 3 kişi, birlikte alkol aldıkları 20 yaşındaki Ö.Ö.'ye tecavüz ettikleri iddisıyla gözaltına alındı. Şüphelilerden biri mahkemece tutuklandı.

Önceki gün bir arkadaşını ziyaret için Körfez İlçesi'nden Gölcük'e gelen Ö.Ö., önceden tanıştığı 30 yaşındaki E.Y., 45 yaşındaki N.Y. ve 49 yaşındaki İ.S. ile birlikte yemek yedi. Daha sonra üç kişi, birlikte alkol aldıkları Ö.Ö. sarhoş olduktan sonra iddiaya göre, ona tecavüz etti.

Ertesi gün kendine geldikten sonra Gölcük Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olan, ayrıca hastaneden rapor da alan Ö.Ö., üç kişinin kendisini kasıtlı olarak sarhoş ettiklerini ileri sürdü. Şikayet üzerine harekete geçen polis, şüphelileri Başiskele ve Körfez ilçelerinde yakalayıp, gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.Y. mahkemece tutuklandı, E.Y. ve İ.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

GARSON KIZA BÖYLE TECAVÜZ ETTİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kalacak yeri olmadığı için patronunun evine yerleşen 37 yaşındaki kadın garson, patronuyla birlikte 3 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla polise sığındı

Kocaeli'nde 4 gün önce Karabaş Mahallesi'nde bir kafeye garson olmak için başvuran 37 yaşındaki Birgül G., işyeri sahibi H.V. tarafından işe alındı. İddiaya göre kalacak yerinin olmadığını söyleyen kadın, işyerine yerleşti ve geceleri de burada kalmaya başladı. Ancak H.V. önceki gün genç kadını "daha rahat edersin" diyerek kendi evine davet etti.

Teklifi kabul eden Birgül G., üç kişinin yaşadığı eve yerleşti. Ancak aynı gece, kafe sahibi H.V., ardından kapalı cezaevinde gardiyan olan ev arkadaşı M.A. ve yine aynı kafede garson olarak çalışan T.K.'nın cinsel saldırısına uğradı. Önceki gece polise sığınan genç kadın, H.V. ve M.A.'nın art arda kendisine tecavüz ettiğini, T.K.'nın da tecavüze yeltendiğini söyledi. Birgül G.'nin şikâyeti üzerine harekete geçen polis eve düzenlediği baskında üç şüpheliyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan zanlılar suçlamaları reddetti. Şüpheliler "cinsel saldırı", "tehdit" ve "hakaret" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

 

KÜÇÜK KIZI ONLARCA ERKEĞE PAZARLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'da kaldığı çocuk yurdundan kaçan 15 yaşındaki Y.G., kadın tacirlerinin eline düştü. Parkta otururken tanıştığı kadının evine giden küçük kız, 24 yaşındaki İzzet Ö. tarafından 1 ayda onlarca erkeğe pazarlandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde bulunan bir gazinoda kimlik kontrolü yaparken küçük yaştaki Y.G.'nin yurttan kaçtığını belirledi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen küçük kız, burada avukat ve uzman eşliğinde verdiği ifadede şöyle dedi:

"Kaldığım Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Zübeyde Hanım Çocuk Yurdu'ndan 1 ay önce kaçtım. Parkta otururken tanıştığım kadın, bana 'Kalacak yerin yoksa benim evde kalabilirsin' dedi. Ben de bu teklifi kabul ederek evine gittim. Eve gittiğimizde adının İzzet olduğunu öğrendiğim bir adam vardı. Daha ilk akşam beni ve yanında kaldığım kadını alarak şehirlerarası otobüs terminali yakınında bulunan bir pansiyona götürdü. Hem beni, hem de diğer kadını ayrı ayrı erkeklerle tanıştırdı. Sonra aralarında bir şeyler konuşup sonra beni odaya çıkardılar. Bu adamla cinsel ilişkiye zorladı. O geceden sonra 1 ay boyunca sayısını unuttuğum onlarca erkeğe sattı. Aynı pansiyonda bulduğu müşterilerle zorla fuhuş yaptırıyordu. Ama bu birlikteliklerin hiçbirinden para vermedi. Sonradan öğrendim ki benimle birlikte olan adamlar bir defalık seks için 150 TL ödüyormuş."

Küçük kız, ifadesinin ardından 1 ay boyunca kaldığı evi ve pansiyonu polislere gösterdi. Polis, eve yaptığı baskında İzzet Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere polis tarafından Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen pansiyon sahibi ise sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Sorgusu halen süren İzzet Ö.'nün, küçük yaşta kızı zorla alıkoymak ve erkeklere pazarlamak suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi.

LİSELİ KIZA SEKS ŞANTAJI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Eskişehir'de üniversite öğrencisi 23 yaşındaki C.C., internette tanıştığı ve kendisine uygunsuz görüntülerini yollayan, Bursa İznik'te lise öğrencisi 14 yaşındaki M.K.'yi iddiaya göre kendisiyle seks yapmaya zorladı. Teklifi kabul etmeyen M.K.'yi, 'görüntülerini internetten yayacağı' tehtidinde bulunan C.K., genç kızın şikayeti üzerine geldiği İznik'te polis tarafından yakalandı. C.C. tutuklanarak cezaevine konuldu.

İznik'te lise eğitimi gören M.K., bir süre önce İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitim gören C.C. ile internette tanıştı. İddiaya göre M.K., arkadaşlığı devam ederken C.C.'ye internet üzerinden uygunsuz görüntülerini gönderdi. Daha sonra C.C., M.K.'ye seks yapmak için teklifte bulundu. Tüm ısrarına rağmen olumsuz yanıt alan C.C. bu kez M.K.'yi, gönderdiği görüntüleri internet üzerinden yaymakla tehdit etti.

M.K.'nin haber verdiği ailesi savcılığa şikayette bulundu. Polis daha sonra, M.K.'nin İznik'e davet ettiği genci terminalde otubüsten indiği sırada gözaltına aldı.

İfadesinin ardından 'Şantaj' suçundan adliyeye çıkartılan C.C., nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

KATİL ZANLISINDAN ŞOK AÇIKLAMA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bartın'da boşanmak istediği eşini çocuklarının gözü önünde öldürmekle suçlanan Hasan M., sıkı bir takip sonucu yakalandı. Katil zanlısının sözleri ise insanın kanını dondurdu.

Bartın merkeze bağlı Serdar köyünde boşanmak isteyen eşi Rengiye M.'yi (42) çocuklarının gözü önünde öldürmekle suçlanan Hasan M. sıkı takip sonucu Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde yakalandı. Katil zanlısı, Zonguldak polis ekipleri tarafından Bartın Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplere teslim edildi. Bartın Devlet Hastanesi'ne geniş güvenlik önlemleri altında getirilen katil zanlısı, gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna "Değilim" dedi. Yine gazetecilerin "Kızınızı da öldürecek misiniz" sorusuna Hasan M., "Evet. Onu da öldüreceğim" dedi.

Katil zanlısı muayene edildiği sırada Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi güvenlik gerekçesiyle boşaltıldı. Katil zanlısı muayenesinin ardından sorgulanmak üzere Bartın Jandarma alay Komutanlığı'na getirildi.

KAZA YİNE CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde TEM Otoyolu Darıyeri köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Fatih Kars (33) idaresindeki 06 BP 1349 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerleri aştı ve Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Hasan Uzun idaresindeki 34 UT 6353 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücülerden Fatih Kars hayatını kaybetti, araçta yolcu olarak bulunan Caner Soydal ile diğer aracın sürücüsü Hasan Uzun yaralandı. Yaralılar, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Soydal'ın hayati tehlikesinin olduğu ifade edildi.

Fatih Kars'ın cenazesi, sıkıştığı yerden Düzce Belediyesi İtfaiyesine ait ekip tarafından çıkarıldı ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

BAŞKENT'TE AYI SALDIRISI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Ankara'nın Kazan ilçesine bağlı Örencik köyünde mantar toplamaya giden yaşlı adam, karşısına çıkan ayının saldırısı sonucu bacağından yaralandı

Kazan ilçesine bağlı Örencik köyünde mantar toplamak için evinden ayrılan 71 yaşındaki Selahattin Aybidan, bölgedeki ormanlık alanda bulunan çalılar arasında mantar ararken, yerde yatan bir ayıyla karşılaştı.

Yaşadığı panik ve korkuyla kaçmaya çalışan yaşlı adam, bu sırada peşine düşen ayıdan kurtulmak için yerde bulduğu bir odun parçasıyla kendini savunmaya çalıştı.

Elindeki sopayla ayıya vuran Aybidan, bir süre ayıyla boğuştuktan sonra bayıldı.

YARALI HALDE KÖYE ULAŞTI

Kendine geldiğinde ayının yanından ayrıldığını gören Aybidan, yaralı halde köye ulaşmayı başardı.

Bacağında derin kesik ve yaralar oluşan Aybidan, yakınları tarafından Kazan'daki Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

'AYILARI GÖRÜYORDUK AMA...'

Yaşadığı şoku üzerinden atamayan Aybidan, ''Son birkaç yıldır köydeki ormanlık alanlarda ayıları görüyorduk ama kimseye saldırmıyorlardı. Burada yaşlı, genç, çoluk çocuk hep mantar toplamaya çıkar. Bu olay sonrası herkesin dikkatli olması lazım'' diye konuştu.

GENÇ ÇİFTİ ÖLÜM AYIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]DENİZLİ'nin Sarayköy ilçesinde yoldan çıkan otomobil Büyük Menderes Nehri'ne uçtu. Otomobilde bulunan 20 günlük evli çiftten 17 yaşındaki Nilay Baskın kendi imkanlarıyla kurtulurken otomobil ve 19 yaşındaki Birol Baskın'a ulaşılamadı.

SÜRPRİZ YAPMAK İSTEMİŞLER

Nilay Baskın'ın babası Veli Kayman: "Kızım ile damadım bana sürpriz yapmak istemiş. Sanırım otomobil hızlı geliyormuş. Çok üzgünüz. Kızım kurtuldu ama damadım hala kayıp" İzmir'in Ödemiş İlçesi'nden Denizli'ye gelerek Nilay Baskı'nın ailesine sürpriz yapmak isteyen Birol ve Nilay Baskın çiftinin bulunduğu 35 ZBA 60 plakalı otomobil, dün saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Denizli'nin Sarayköy İlçesi girişinde yoldan çıkarak Büyük Menderes Nehri'ne uçtu.

Sulara gömülen otomobilin içerisinden Nilay Baskın kendi imkanlarıyla kırılan camdan çıkmayı başardı. Kazayı gören çevredeki sürücüler sudan çıkan Nilay Baskın'ı Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırırken durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Hastanede tedavi altına alınan Nilay Baskın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ARAMA SABAHA ERTELENDİ

Akıntılı nehrin içerisine gömülen otomobil bulunamayınca Denizli İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar olay yerine çağrıldı. Yaklaşık 3 saat süren aramada dalgıçlar otomobile ve Birol Baskın'a ulaşamadı. Büyük Menderes Nehri'ne Cindere Barajı'ndan gelen su kesilerek aramalar bugün sabaha ertelendi.

20 GÜN ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Denizli'de oturan Nilay Baskın ile İzmir'in Ödemiş İlçesi'ne bağlı Ovacık Köyü'nde oturan çiftçi Birol Baskın'ın iki yıl önce bir internet sitesinde taşınarak arkadaş olduğu ve çiftin ailelerinin rızalarını alarak 3 Haziran'da Denizli'de evlendiği öğrenildi. 

BİR KADIN DAHA KOCA KURBANI OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]23 yaşındaki Yılmaz Ç., telefonuna gece 02.00 sıralarında mesaj gelen imam nikâhlı eşini evden sokağa kadar kovalayıp bıçakla öldürdü.

Teslim olan saldırgan tutuklandı Düzce'de 18 yaşındaki Derya T., 23 yaşındaki imam nikâhlı eşi Yılmaz Ç. tarafından başkasıyla mesajlaştığı gerekçesiyle bıçaklanarak öldürüldü.Genç kadının, Yılmaz Ç.'nin elindeki bıçağı görünce evden kaçtığı, ancak sokakta yakalanarak öldürüldüğü belirlendi. Olay, Çavuşlar Mahallesi'nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

Bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan 23 yaşındaki Yılmaz Ç., eşiyle mesaj yüzünden tartışmaya başladı. Mutfağa giden Yılmaz Ç., ekmek bıçağıyla salona dönünce Derya T., evden kaçtı. Yılmaz Ç., yolda yakaladığı Derya T.'yi karın boşluğundan bıçakladı. Genç kadın kanlar içinde yere yığıldı, saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Derya T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'DOSTÇA MESAJLARDI'

Bu arada polisi arayan Yılmaz Ç. ise "Eşimi bıçakladım, teslim olmak istiyorum" diye ihbarda bulundu. Olay yerine yakın bir noktada gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü.

Eşinin öldüğünü polisten öğrenen Yılmaz Ç.'nin ilk ifadesinde, "Gece geç saatte telefonuna mesaj geldi. Okuduğumda, ev sahibimizin damadından geldiğini gördüm. İçinde uygunsuz ifadeler vardı. Bu nedenle tartışmaya başladık. Gerisini hatırlamıyorum" dediği belirtildi. İfadesine başvurulan ancak ismi açıklanmayan ev sahibinin damadının ise "45 gündür arkadaşça mesajlaşıyorduk" dediği öğrenildi. Zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu. Derya T.'nin, amcası Ahmet T. ise "Akşam TV'de bir kadının eşinin işkencesine maruz kaldığını görünce içim parçalandı. Sabaha Derya'nın ölüm haberi geldi. Bu şiddet artık son bulsun" dedi. 

DAMAT DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Konya'da dün yol ortasında bıçaklanarak öldürülen şahsın, damadı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Damadın sürekli karısını dövdüğü için uyarıda bulunan kayınpederini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.

Olay, dün merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Hasbihal Sokak No 30 önünde meydana gelmişti. Ahmet Kasırga (56), yol ortasında bıçaklanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevrede soruşturma yaparak görgü tanıkları buldu.

Görgü tanıkları cinayeti Ahmet Kasırga'nın damadı Sinan U'nun (26) işlediğini söyledi. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi çevrede tedbir alarak Sinan U'nun yakalanması için çalışma başlattı. Gece saatlerinde Adana çevre yoluna yakın bir arazide saklanan şüpheli şehir dışına kaçamadan yakalandı.

ZANLI KARISINA ŞİDDET UYGULUYORMUŞ

Cinayet zanlısı Sinan U'nun eşi Zeynep U'ya sürekli şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Dayak yiyen Zeynep U, durumu ailesine anlatması sonucu baba Ahmet Kasırga damadı Sinan U. ile defalarca konuştuğu öğrenildi. Son olayda da Sinan U, yolda gördüğü kayınpederiyle kavgalı olduğu için önüne geçerek bıçaklayıp kaçtığı iddia edildi.

Cinayeti itiraf eden Sinan U, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesi alınmasının ardından adliyeye sevk edilecek. 

KAYIP CANSU BULUNDU AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Antalya'da babasıyla birlikte oturduğu evin penceresinden atlayarak kaçan 19 yaşındaki Cansu Karu, polis tarafından erkek arkadaşının evinde bulundu. Eroin bağımlısı olduğu ileri sürülen genç kız, el ilanı bastırıp kendisini arayan babası 44 yaşındaki Adem Karu ile görüşmek istemediği için evden kaçtığını söyledi.

Antalya'da oturan Adem Karu, evden ikinci kez kaçan kızı Cansu Karu'yu aramaya başlamış, kızından 21 gün haber alamayan baba, sokaklara bastırdığı el ilanlarını yapıştırmıştı. Kızının öğrenim gördüğü lisenin en başarılı öğrencilerinden olduğunu ve kötü arkadaş kurbanı olan Cansu'nun uyuşturucuya alıştığını söyleyen Adem Karu, kızının bulunmasını istemişti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmada Cansu Karu'nun kaldığı adresi belirledi. Muratpaşa İlçesi'nde bir erkek arkadaşıyla birlikte kalan Cansu Karu'nun Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'nde ifadesi alındı. Karu, "Babamdan sürekli baskı görüyorum. Bu nedenle yaşım reşit olduğu için onlarla birlikte yaşamak istemiyorum. Kesinlikle babamla görüşmek istemiyorum" dedi.

Daha önce uyuşturucu tedavisi gören ve bir kez daha evden kaçtıktan sonra yine polis tarafından bulunan Cansu Karu, o zaman yaşı küçük olduğu için ailesine teslim edilmişti.

Genç kız, polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

AMBULANSTA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Adana'nın Kozan İlçesi'nde çocuğu olmadığı için ailevi sorunlar yaşayan ve bu yüzden av tüfeğiyle intihar girişiminde bulunan 37 yaşındaki İbrahim Kula, ikna edilerek tüfeği çenesinin altında tutarak bindirildiği ambulansta tetiğe dokundu. Onu ikna etmek için yanında bulunan Komiser Uğur Uçar, ani bir refleksle tüfeğe vurunca saçmalar Kula'nın yüzünü sıyırıp geçti.

Irmak Caddesi'ndeki Kozan Sineması önüne saat 10.40'da gelen evli ve çocuğu olmadığı için ailesiyle sorunlar yaşayan İbrahim Kula, çenesinin altına av tüfeği dayayarak intihar edeceğini söyledi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemi alıp, herhangi bir işte çalışmayan Kula'yı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat direnen Kula, "Bu dünyada bir işe yaramadım. Organlarım bağışlansın" diye bağırdı. Hastaneye götürülme teklifini kabul eden Kula, çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle ambulansa bindirildi. Bu şekilde Kozan Devlet Hastanesi'ne getirilen Kula, ambulanstan inmedi. Ambulansa binen Kozan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser Uğur Uçar, çocuğu olmadığı için ailevi sorunlar yaşayan Kula'yı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat ambulansta bekleyen Kula, tetiğe dokunduğu an, Uçar da ani bir reflekse tüfeğe eliyle vurdu. Saçmalar yüzünü sıyıran Kula, hemen Acil Servis'e götürülerek tedaviye alındı. Komiser Uçar'ın ani hamlesiyle ölümden dönen Kula, yapılan ilk müdahalenin ardından Adana'ya sevk edildi.

Daha önce de bıçakla boğazını kesmeye çalışan bir kez de iple kendini asmak isterken engellenen Kula'nın çocuğu hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.