BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,84
ALTIN 2.433,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erzincan'a 'sarı-lacivert' orman

Fenerbahçeliler derneği hayırlı bir iş yaptı, üyelerinden para toplayıp fidan satın aldı. Erzincan'da artık bir Fener ormanı var.

Abone ol

Erzincan Fenerbahçeliler Derneği tarafından hatıra ormanı için fidan dikimi yapıldı. Erzincan Tren Garı yanında bulunan alana fidan dikimi yapıldı.

Törene Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Orman İşletme Müdürü Halil Yörükoğlu, İl Çevre ve Orman Müdürü Zakir Karartı, bazı kurum amirleri ile Fenerbahçeliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ayhan Coşkun bir konuşma yaparak kendilerine yer tahsisi yapan ve fidan dikiminde yardım herkese teşekkür etti. Dernek üyeleri tarafından toplanan para ile birlikte böyle bir organize yaptıklarını açıkladı.

Ardından Başkan Çakır bir konuşma yaparak Erzincan Halkının yeşili sevdiğini ve bunun için gerekli çalışmalara canı gönülden destek verildiğini açıkladı. Son olara Vali Demir kürsüye gelerek bir konuşma
yaptı. Spor takımlarının böyle organizelere katılmalarının kendilerini mutlu ettiğini açıkladı. Yüzlerce fidanın toprak ilme buluşması Erzincan'ı biraz daha yeşillendireceğini vurgulayan Vali Demir çalışmalarından dolayı Fenerbahçeliler Derneğine teşekkür etti. Konuşmanın ardından yüzlerce fidan toprakla buluştu.

Fidanların bakımını ise Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılacak.