BIST 10.730
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.502,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tunceli şehidinin adını yaşatacak

Nazimiye ilçesindeki saldırıda şehit olan Karakol komutanı Hasan Özüberk'in adı park ve okula veriliyor...

Abone ol

Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk'in isminin park ve okula verileceği bildirildi.
Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk'in Baba Ocağı'nı ziyaret eden AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara ve Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, şehidin babası İsmail Özüberk ile görüştüler.

Kilis Milletvekili Hasan Kara ve Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, ziyarette yaptıkları açıklamada, "Şehidimiz Hasan Komutan vatanı için şehit olarak büyük bir kahramanlık gösterdi. Bizler de onun adını ve kahramanlığını gelecek nesillere aktarmak için üstümüze düşen görevi yapacağız. Şehidimizin ismini yaşamak istiyoruz. Şehidimizin adı Süleyman Demirel İlköğretim Okulu yanında yapılan Yeni Anadolu Lisesi'ne şehidimizin evinin karşısında bulunan Selahattin İyigün İlköğretim Okulu yanında yapılacak parka vereceğiz. Yeni kurulacak ilk mahalleye şehidimiz Hasan Özüberk`in ismi verilecek" dedi.