BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.432,66
HABER /  SPOR

Ertuğrul Sağlam son noktayı koydu

Adı Milli Takım teknik direktörlüğü için geçen Bursaspor'un hocası Ertuğrul Sağlam tartışmalara son noktayı koydu..

Abone ol

Adı Milli Takım teknik direktörlüğü için geçen Bursaspor'un hocası Ertuğrul Sağlam tartışmalara son noktayı koydu..

Beşiktaş galibiyeti sonrasi Lig Tv'ye konuşan Sağlam şunları söyledi:

"Bu galibiyeti tüm takım birlikte kazandık.. Futbolcularım kadar benim de payım vardır.. Oyuna iyi başladık golü de bulduk ama ikinci yarıda karşımıza ilginç bir hakem çıktı.. İlk golde Beşiktaşlı oyunculara düdüğümü bekleyin işareti yaptı sonra oyunun başlamasına göz yumdu, hazırlanamadan golü yedik.. Penaltı kesinlike penaltı değildi, pozisyonu yeniden izledim bunu açıkça tv'den gördüm.. Daha sonra Ömer hamlesiyle oyunu lehimize çevirdik.. Maçı kazandığımız için mutluyum.."

''KALİTELİ 3 OYUNCU ALMALIYIZ''

Sağlam, ligdeki zirve mücadelesini sonuna dek sürdürebilmek için, devre arasında çok kaliteli 3 transfer yapmaları gerektiğini söyledi.

''Bu galibiyet bizi aldatmasın, daha çok çalışmamız lazım'' diyen Sağlam, ''Kadromuzu da çok iyi 3 oyuncuyla takviye etmemiz lazım'' diye konuştu.

Zapotocny'nin maçın başında destek, sonunda ise tepki gördüğünün hatırlatılması üzerine Sağlam, ''Bu tür tepkiler zaman zaman olabilir. Zapotocny, Beşiktaş'tan gönderildi. Oyuncular maçın atmosferiyle zaman zaman böyle tepkiler verebiliyorlar. Çok da büyütmemek lazım. Golün sevincini bir şekilde yaşadı'' dedi.

Sağlam, "Milli Takım teknik direktödrlüğü için adınız geçiyor, iki takımı çalıştırmayı düşünür müsünüz" şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

"Her hoca gibi ben de o kutsal görevde bulunmayı isterim. Ama şu an için değil. Bursasporla hedeflerimiz var.. Bir teklif gelirse münasip bir dille bunu kabul etmeyeceğimi söylerim" dedi.