BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.514,83
HABER /  GÜNCEL

Cami minaresi 4 kişiyi öldürdü

Fırtına Balıkesir'de bir köy camisinin minaresini yıktı! Olay sonrası köyde can pazarı yaşandı.

Abone ol

Balıkesir'in Dursunbey'e bağlı Yukarı Yağcılar köyündeki cami minaresi şiddetli yağış ve fırtına sebebiyle köy odasının üzerine devrildi. Olayda köy odasında bulunan 8 kişiden 3'ü hayatını kaybetti.

Ölenlerin, Hüseyin Acaroğlu(76), Ramazan Avcı(52) ve Ali Aslantaş(63) isimli vatandaşların olduğu bildirildi. Enkazdan yaralı olarak kurtulan Yusuf Başaran(69) ve Ali Gölcük'ün(55) Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları, yine enkaz altından hafif yaralı olarak kurtulan Recep Efe ve Şaban Aktaş isimli köylülerin de olay yerindeki arama ve kurtarma çalışmalarına katıldıkları bildirildi.

ENKAZ ALTINDA KALAN NAİM BAŞARAN'IN CESEDİNE ULAŞILDI

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Yukarıyağcılar köyünde cami minaresinin devrildiği köy odasının çöken tavanının enkazı altında kalan Naim Başaran'ın cesedine ulaşıldığı bildirildi.

Minarenin yatsı ezanının okunduğu sırada fırtınadan devrildiği köy odasının çöken tavanının enkazı altında kalan 6 kişiden Hüseyin Acaroğlu (75), Ramazan Avcı (52) ve Ali Aslantaş (67) ölmüş, yaralı kurtarılan Köy Muhtarı Ali Gölcük (54) ve Yusuf Başaran (67) Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Çalışmalarda, Naim Başaran'ın (67) da cesedine enkazdan çıkartıldı.