BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,98
HABER /  GÜNCEL

Ertuğrul Sağlam maç için ne dedi?

Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup eden Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maçı yorumladı

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği maçının ardından düzenlediği basın toplantısında maçın analizini yaptı.

Sağlam, Beşiktaş karşısında alınan şanssız, Sivasspor deplasmanında ise haklı yenilginin ardından Gençlerbirliği maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını söyledi. Sahaya, yenilgi serisine son vermek ve yeniden çıkışa geçme hedefiyle çıktıklarını dile getiren Sağlam, şöyle devam etti: ''Bu maç bizim için çok önemliydi. Kazanmak için haklı sebeplerimiz vardı. Bu sebepleri iyi değerlendirip, iyi mücadele edip, iyi futbol oynayarak bol gollü bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Bursaspor bugün ayrıca, taraftar azlığı bakımından da tarihi günlerinden birini yaşadı. Ben gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün yine geldiler ve bizi desteklediler. Bol gollü galibiyeti birlikte yaşadık. Maç sonrası da futbolcularımı tribünlerin her köşesindeki taraftarlarımızın yanına gönderdim, teşekkür etmek için ben de gittim.''

"TARAFTARI ANLAMIYORUM"

Bir gazetecinin, ''Taraftarların maça ilgi göstermemesini neye bağlıyorsunuz?'' sorusuna Sağlam, ''Ben bunu anlayamıyorum. Onlara sormak lazım. Belki haklı gerekçeleri vardır. Beşiktaş ve Sivasspor yenilgileri nedeniyle ilgi az ise bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Bu takımla birlikte çok büyük mutluluklar yaşadık. Bugün inşallah hem bizim yeniden çıkışa geçmemiz hem de taraftarların takıma bakışı açısından dönüm maçı olur'' yanıtını verdi.