BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,84
ALTIN 2.440,26
HABER /  GÜNCEL

Ertuğrul Sağlam ayrılıyor mu?

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 'takımdan ayrılıyor' şeklinde ortaya çıkan iddialara açıklık getirdi.

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hakkında son günlerde ortaya atılan iddiaların tamamen hayal mahsulü olduğunu ifade ederek, görevinin başında olduğunu bildirdi.

Sağlam, Bursa'da yayımlanan Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne verdiği özel röportajda, son dönemlerde hakkında çıkan iddiaları ciddiye almadığını belirtti.

''Ertuğrul Sağlam Bursaspor'dan ayrılıyor'' şeklinde ortaya çıkan iddialara açıklık getiren Sağlam, şunları kaydetti:

''Hakkımda son günlerde ortaya atılan iddialar tamamen hayal mahsulü. Şu an takımda hiçbir problem yok. Lig ikincisiyle aramızda sadece iki maçlık fark var o kadar. Bu iddiaları ortaya atanlar, farklı isimleri lanse edenler motivasyonumuzu bozmaya çalışıyorlar ama yanılıyorlar. Bu söylenenleri komik buluyorum.''

Bursaspor'un iyi yolda olduğunu dile getiren Sağlam, şanssız maçların kurbanı olduklarını anlattı.

Sağlam, Beşiktaş, Galatasaray ve Orduspor maçlarını anımsatarak, ''Bu karşılaşmalarda kimse Bursaspor'un kötü oynadığından bahsedemez. Son dakika, hatta saniyelerde yediğimiz goller bu yazılanları ortaya çıkardı. Eğer bu talihsizlikleri yaşamasaydık şu an lig ikincisi bizdik'' ifadelerini kullandı.

Genç çalıştırıcı, ''Milli Takım'dan Hiddink gidecek, yerine Sağlam gelecek'' haberine ilişkin de şöyle dedi:

''Milli Takım'la ilgili en ufak bir gelişme yok. Görevimin başındayım. Ama bunu yazanlar farklı birtakım işlerin içindeyse onu bilemem. Bursaspor'un başarısı için çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim.''

Bangura konusu...

Ertuğrul Sağlam, en son ligin üçüncü haftasında forma giyen Bangura'nın durumuna da açıklık getirdiği röportajında şöyle devam etti:

''Sierra Leoneli futbolcunun psikolojik bir sorunu yok, sadece fiziksel sakatlığını atlatmasını bekliyoruz. Bangura acı bir olay yaşadı. Biz de onunla birlikte üzüldük. Ancak bu oynaması için bir engel değil. Sadece sakatlığından dolayı forma giymiyor. Tam anlamıyla düzeldiği zaman formasına kavuşacak. Umarım bu hafta sahadaki yerini alır.''

Son haftaların formda oyuncusu Gaziantepsporlu Muhammed Demir ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Sağlam, ''Muhammet ve Eren'in Bursaspor'dan gidiş öykülerini herkes bizim kadar biliyor. İkisi de Bursaspor'da oynamak istemediklerini, sezon ortasında deklare etmişlerdi. Bursaspor'da kalmak istemeyeni tutamayız. Bu konunun muhatabı artık biz değiliz'' ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş'ın Sercan ile ilgili söylemleri

Sağlam, Sercan Yıldırım hakkında Galatasaray antrenörü Hasan Şaş'ın, ''Sercan'a top rakipteyken, ne yapması gerektiği hakkında hiçbir şey söylenmemiş. Sercan topla oynarken çok iyi. Ama rakipteyken ne yapacağını tam bilmiyor'' şeklindeki söylemiyle ilgili olarak da şunları kaydetti:

''Bu kişinin ne alıp ne almamasıyla ilgili bir şey ama, Hasan Şaş'ın bir polemik yaratmak adına böyle bir açıklamada bulunduğu düşüncesine asla katılmıyorum. Hasan Şaş, önemli bir kulübün antrenörü ve başka bir takımın teknik adamına böyle bir söylemde bulunacağına asla ihtimal vermiyorum. Onu yakından tanıyorum ve ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorum. Bu konuda bir polemik yaratmayı ne ben düşünürüm ne de Hasan Şaş.''