BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  MEDYA

Ertuğrul Özkökü susturan sorular

Mehmet Y. Yılmaz iki eski dost, Özkök ile Altaylı'nın arasını açtı. İşte bugünkü tartışma.

Abone ol

Fatih Altaylı kızgın.. Bu kızgınlığın nedeni ise, eski dostu Ertuğrul Özkök'e sorduğu soruların başka biri, yani Mehmet Y. Yılmaz tarafından cevaplandırılması.

Altaylı "hık deyici" diye tanımlıyor Yılmaz'ı ve sözü Ertuğrul Özkök'e getiriyor:


Altaylı sorduğu soruların yanıtını alamamaktan şikayetçi:

-Ben Özkök'e sormuşum: "Almanya'da Sabah'ın dağıtımını engellemeye kalkıştınız mı?"
Yanıt yok.
Ben Özkök'e sormuşum: "Sabah'ın isim hakkını, üstelik TMSF'den mal kaçırarak yasal olmayan bir şekilde üzerinize aldınız mı?"
Yanıt yok.
Ben Özkök'e sormuşum: "Alman yargısı bu konuda size tokadı patlattı mı?"
Yanıt yok.
"Özkök'ün hık deyicisi" diyor ki, "Biz Sabah'ın baskısını Bild yoluyla engellemeye kalkışmadık."
Tanığı da Bild'in Genel Yayın Yönetmeni Kai Dikmann. Ben size söyleyeyim, "Hık deyici" Kai Dikmann'ı tanımaz bile. Onu Ertuğrul Özkök söylemiştir ona. Tanık olarak gösterdikleri Kai Dikmann Hürriyet'in yönetim kurulu üyesi, o da ayrı dava. Yani şıracının şahidi bozacı durumu.

Fatih Altaylı'yı kızdıran bir başka neden ise tirajlar.

-Bu arada "hık deyici" kendince tiraj raporları vermiş. Güldüm. Doğru, pazar günleri bizden çok satıyorlar ama hafta içi tirajımızı görmek isteyen, ABC'nin internet sitesine baksın, onun bunun yalanlarına değil.
Aramızda az bir fark var. Üstelik Hürriyet her gün bir sürü kuponlu promosyon yapıyor, biz ise sadece gazete veriyoruz. Sabah'ın korkusundan zam yapamıyorlar.

Ve Sabah'ın tepe ismi Altaylı'dan öldürücü darbe:

-Bu arada Hürriyetçilere de bir tavsiye. Yıkıp bıraktığı, daha doğrusu "şutlandığı" koca Milliyet şimdi Sabah'ın ve Hürriyet'in yarısı kadar bile "satamıyor." Hürriyet adına konuşmak ona kaldıysa "vah" koca Hürriyet'e...

Evet Sabah ile Hürriyet'in kavgası hergeçen gün kızışıyor. Şimdi merak edilen Özkök'ün nasıl bir tavır takınacağı. Mehmet Y. Yılmaz'ın da Milliyet'i yıkıp yıkmadığı vereceği cevapla anlaşılacak.