BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ertem Şener'e çirkin tehdit

Beyaz TV Spor Müdürü ve spor yorumcusu Ertem Şener, dün akşam kim olduğu bilinmeyen kişiler tarafından tehdit edildi..

Abone ol

İNTERNETHABER ÖZEL/ Dün akşam saatlerinde Nihat Doğan'ın resmi twitter hesabı, kimliği belirsiz kişiler tarafından ele geçirildi ve hesap içerisindeki mesajlardan Ertem Şener'in özel bilgilerine ulaşıldı..

Beyaz TV Spor Müdürü ve Spor Yorumcusu Şener, özel cep telefonundan aranarak tehditler aldı.. Konuştuğu kişi veya kişilerin kim olduğunu bilmeyen, ne için arandığının henüz farkına varmamış olan Şener, twitter'da özel cep numarasının yayıldığını görünce, şok oldu..

"BAŞBAKANI SAVUNUYORUM DİYE"

Kendi resmi profilinden olayla ilgili bu tweeti attı: "Başbakanı savunuyorum diye tehditler alıyorum.. Cep telefonum tanımadığım insanlar tarafından aranıyor ve 'eve dikkatli git Ertem' deniyor.. Siz busunuz!" 

"ŞANTAJ YAPILIYOR, TEHDİTLER SAVRULUYOR"

Twitter hesabı üzerinden saldırıya uğrayan Şener, İnternethaber.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu:

"Telefon numaramın paylaşılmasının milyonlarca insanın eline geçmesini sağlayan zihniyet benim sayın Başbakanımıza olan desteğimi sözde yıpratmaya çalışıyor. İşte bu zihniyet öyle ki twitterın kapanmasını bunun için istemiyor. Küfürler etsin , yalan yanlış haberlerlerle , montaja-dublaja destek çıksın, sayın Başbakanımıza gönül verenlere , ülkesini sevenlere bu çirkin tavırlarla vurmaya kalksın.

Ben dün gece yayındayken telefon numaramı paylaşarak şu saate kadar dakikada 10 kişinin araması ile rahatsız ediliyorum. Arayanlardan bir kısmı tehditler savuruyor , küfürler ediyor ! Bir kısmı da arkandayız diyor. Bazıları mesaj atıyor hakaretler yağdırıyor. Sebep ne ? Sebep benim Başbakanımızı sevmem ! Bu nasıl bir anlayış ? Bu nasıl insanlık ? Bu neyin intikamı ? Bu nasıl bir ayrımcılık ? Ülkenin haline bakın , koskoca Başbakanın evinin içine kadar dinleniyor , bel altı vuruluyor, şantaj yapılıyor, tehditler savruluyor !

"ÜLKE SEVDALISI BİR ADAMI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİM. BEDELİ NE OLURSA OLSUN"

Bu dinlemeler ,paylaşımlar ve tehditlerle Türkiye'yi , ülkemizi dünyaya rezil ettiler sözde vatanperverler ... Işte bunun için twitter ile bir mücadele başlattı sayın Başbakanımız. Hadi kolaysa bunu Amerika'da, Almanya ya da Fransa'da vs... yapsınlar bakalım, birinin numarasını sosyal medyada paylaşıp tehdit etsinler ! Yapamazlar çünkü Twitter o ülkeleri koruma altına almış. Yine  söylüyorum benim numaram paylaşılmış ,bana  tehditler savrulmuş hiç önemli değil çocuklarımın 3 çocuğumun geleceği için ben demokrasiyi ve ülke sevdalısı bir adamı savunmaya devam edeceğim. Bedeli ne olursa olsun."

SADECE ERTEM ŞENER DEĞİL!

Özel bilgileri sosyal paylaşım sitelerinde yayılan ve cep telefonu hiç susmayan isim sadece Ertem Şener değil..

İnternethaber.com yazarı Süleyman Özışık'ta olanları birebir yaşadı.. Twitter'da "Eskort Çiğdem" kullanıcı adıyla açılmış bir hesap, cinsel içerikli uygunsuz fotoğraflar paylaşarak Özışık'ın özel cep telefonu numarasını paylaşıyordu.. 

Şener'in aldığı tehditler, aynı şekilde Ensonhaber Medya Grubu Başkanı Serkan Kalemciler'e de geldi..