BIST 10.176
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.386,29
HABER /  SPOR

Ernst için güzel bir gün

Beşiktaş'ın yeni trasferi Ernst ayağının tozuyla ilk maçına çıktı. Alman oyuncu maç sonrası soruları yanıtladı.

Abone ol

Antalyaspor karşısında ilk kez Beşiktaş forması giyen yeni transfer Fabian Ernst, İstanbul'da karşılanması, takımın kendisini kabul etmesi, stattaki atmosfer ve taraftarların çok iyi olduğunu söyledi.

Antalyaspor maçı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alman futbolcu, ilk maçında neler hissettiğinin sorulması üzerine, ''Burada karşılanmam, takımın beni kabul etmesi, atmosfer ve taraftarlar çok iyiydi. Benim için çok güzel bir gündü'' dedi.

Teknik direktör Mustafa Denizli ile dün görüştüğünü kaydeden Ernst, ''Bana bir devre oynayıp oynayamayacağımı sordu. Oynayabileceğimi söyledim. Son 2-3 günü yoğun geçirmiştim. Kendimi iyi hissedince, ikinci yarıda da bir süre oynadım'' diye konuştu.

Bugün gerçek yerinde oynadığını, gün geçtikçe daha iyi olacağını dile getiren Ernst, ''Son 3-4 gün benim için çok yorucuydu. Bugün yüzde 60-70'le oynadım. Çok kısa sürede yüzde 100'e ulaşacağıma inanıyorum'' ifadesini kullandı.

Bu arada, maç sonrasında, eski kulübü Schalke 04 forması giymiş 3 taraftar, Ernst'e çiçek verdi.

Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu İbrahim Üzülmez de Antalyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini, herkesin üstüne düşen görevi yaptığını söyledi.

Artık bu maçı unutmaları gerektiğini ifade eden İbrahim, önlerindeki Konyaspor maçına konsantre olmaları gerektiğini vurguladı.

Taraftarların kendisine destek verdiğinin ve esprili tezahürat yaptığının hatırlatılması üzerine İbrahim, ''Evet, bana 'Ne içtin?' diye sordular. Ben de su içtiğimi söyledim. Taraftarlarımıza, bize verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum'' diye yanıt verdi.