BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26
HABER /  GÜNCEL

Erkek çocuğunu pazarlamaya kalkıştı

Kırıkkale'de 16 yaşındaki erkek çocuğunu para karşılığı pazarlayan 5 kişi, polisin yaptığı operasyonla yakalandı.

Abone ol

Kırıkkale'de 16 yaşındaki erkek çocuğunu para karşılığı pazarlayan 5 kişi, polisin yaptığı operasyonla yakalandı.

Kırıkkale'de 16 yaşındaki erkek çocuğunu para karşılığı pazarlayan ve ilişkiye soktukları kişilerden tehdit yoluyla para sızdıran 5 kişi, polisin yaptığı operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, kentte A.A. (16) adlı erkek çocuğunu uzun süredir para karşılığı pazarlayan ve ilişkiye soktukları kişilerden zorla para sızdırdıkları ileri sürülen bir şebeke tespit etti.

V.K. (19), B.E. (34), A.E. (23), K.O. (35) ve M.A. (21) isimli şebeke elemanlarını takibe alan polis, zanlıları A.A.'yı emekli olduğu öğrenilen bir kişiye pazarlarken suçüstü yakaladı. A.A.'nın defalarca cinsel istismara maruz kaldığı ve şebekenin A.A.'yı pazarladıkları kişilerden "Seni rezil ederiz. İnsan içine çıkamazsın. Bize para ver susalım" diyerek tehdit ettikleri ve para sızdırdıkları ortaya çıktı. Operasyonda gözaltına alınan 5 zanlı, emniyette ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AMERİKALI TURİSTE TAKSİDE TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İstanbul Beyoğlu'nda taksiye aldığı 30 yaşındaki Amerikalı C.C.'ye Eyüp'teki bir otoparkta tecavüz ettiği öne sürülen 41 yaşındaki şüpheli D.F. hakkında dava açıldı.

Suçlamayı reddeden D.F., Amerikalı turist C.C. ile rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini ve tam bir ilişki yaşanmadığını öne sürdü.

Hakkında 12 yıla kadar hapis istenen D.F. önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

ORMANDA FUHUŞ İŞKENCESİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmit'te bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanıştıkları genç kızları fuhuş batağına sürükleyen ve fuhuş yapmak istemeyenlere de ormanlık alanda işkence yaptıkları iddia edilen 5 kişilik çete, polisin operasyonuyla yakalandı.

Daha önceki evliliğinden olan oğlu C.A.'nın, öz teyzesi A.Ö. ile birlikte yaşadığını ve onunla birlikte genç kızları da erkeklere pazarladığını öne süren F.D adlı kadın, polise giderek ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler Yenidoğan semtinde bir eve baskın düzenledi. Ekiplerin gözaltına aldığı C.A., A.Ö. ve M.S., İ.A. ve M.Ç.'nin, bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanışıp tuzağa düşürdükleri genç kızlara fuhuş yaptırdıkları ileri sürüldü.

Alınan ifadelerde E.B.G. (19), A.A. (26) ve C.A.'yı (25) zorla alıkoyup ölümle tehdit ederek 100 ile 1000 lira arasında değişen para karşılığı erkeklere pazarladıkları ileri sürülen çetenin, fuhuş yapmak istemeyen genç kızları Umuttepe mevkiindeki bulunan Kent Ormanı'na götürdüğü ve çıplak olarak ağaca bağlayıp işkence yaptığı belirlendi.

Gözaltına alınan ve poliste çeşitli suçlardan 3 kaydı bulunan C.A., A.Ö.(27), M.S.(20), İ.A.(37), M.Ç.(40) adliyeye sevk edildi

8 AYLIK HAMİLE KADINA MAGANDA KURŞUNU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da 8 aylık hamile 25 yaşındaki Melek Şahin, işlettiği kuaförün yakınında iki grup arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavganın ortasında kalıp av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralandı

Yüzüne ve karnına saçmalar isabet eden Şahin, doktorlara, "Beni bırakın, bebeğimi kurtarın" dedi. Kontrolde, saçlamaların bebeğe zarar vermediği belirlendi.

Olay Merkez Seyhan ilçesinin Fevzipaşa Mahallesi, Vefa Caddesi üzerinde önceki akşam meydana geldi. Olayı soruşturan polis, silahlı çatışmanın taraflarından Veysi A. Kerem A., İsmail A. ve Ekrem A.'yı yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ASANSÖR SAPIĞI YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ankara'da 15 ile 16 yaş arasındaki 4 kız çocuğuna asansörde elle cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 36 yaşındaki Deniz B. gözaltına alındı.

Çankaya İlçesi Çiğdem Mahallesi'nde oturan 4 kız çocuğu, makine mühendisi olduğu öğrenilen evli Deniz B.'nin kendilerine elle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla farklı tarihlerde polise başvurdu. Bunun üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, Deniz B.'yi takibe aldı. Güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen ekipler, Deniz B.'yi küçük yaştaki bir kızla bir apartmana girdiği sırada gözaltına aldı.

ASANSÖRDE TACİZ İDDİASI

Deniz B., iddiaya göre, sokakta oynayan kız çocuklarına yaklaşıp onlarla sohbet ediyordu. Şüpheli, ardından da evlerine giden kızları takip edip, asansöre yalnız bindikleri sırada elle cinsel tacizde bulunuyordu. Kızların tepki göstermesi üzerine de, "Korkma bir şey yapmayacağım, sadece seviyorum, benim de kızım var" dediği ileri sürülen Deniz B.'nin evli olduğu ancak çocuğu olmadığı öğrenildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

'Küçük yaştaki kız çocuklarını kandırarak cinsel istismarda bulunmak' suçundan gözaltına alınan Deniz B., polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben onlara cinsel istismarda bulunmadım. Bir baba şefkatiyle yaklaştım, sadece sevdim" dedi. Şüpheli, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.