BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Ergen hayatında bir ilki gerçekleştiriyor

"Hak ettiğim değeri göremedim" dediği eşi Mustafa Erdoğan'a boşanma davası açan Gülben Ergen bir ilki gerçekleştiriyor

Abone ol

Eşi Mustafa Erdoğan'la boşanma sürecine giren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yeniden dönmeye karar verdiği yoğun iş hayatında ilk kez dünya turnesine çıkıyor

"Hak ettiğim değeri göremedim" dediği eşi Mustafa Erdoğan'a boşanma davası açan Gülben Ergen, yoğun bir çalışma dönemine giriyor.

Mustafa Sandal'la yaptığı 'Şıkır Şıkır' düetinin ardından 'Hayat Bi Gün' adlı albümünü geçen hafta piyasa süren Ergen, 15 yıllık kariyerinde ilk kez yurtdışına konser turnesine çıkıyor. 20 ülkeyi kapsayan turne önümüzdeki kasım ile mart ayları arasında gerçekleşecek.

ÇOCUKLARINI DA GÖTÜRECEK
Mustafa Sandal'ın son turnesini düzenleyen Murat Yıldırım'ın organize edeceği turne; Almanya, Fransa, Hollanda, İsviçre, İngiltere, Avusturya ve Belçika gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra; Güney Kore, Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri'ni de kapsıyor. Ergen; Azerbaycan ve Türkmenistan gibi Türki cumhuriyetlerin yanı sıra, Ortadoğu ülkelerine de gidecek. Bu ülkelerin arasında Lübnan, Mısır ve Tunus bulunuyor. Kendisine gelen dizi film tekliflerini 3 çocuğuna zaman ayırabilmek için kabul etmeyen ünlü sanatçı, 5 ay sürecek yurtdışı konser turuna çocuklarını da götürecek.