BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ereğlide patpat faciası!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu beldesi Akkaya köyü yakınlarında meydana gelen patpat kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Ereğli'ye bağlı Çaylıoğlu beldesi Akkaya köyündeki akrabalarına bayram ziyaretine giden Uyucu ailesinden 10 kişi, kendilerine ait patpat tabir edilen tarım aracına bindi. Ziyareti gerçekleştirdikten sonra beldeye dönüş yapmak için yola çıktı. İlhan Uyucu'nun kullandığı patpat, Akkaya köyünün çıkışında, yokuş aşağıya inerken devrildi. Etrafa savrulan aileden 9 kişi yaralandı. Ancak patpatın altında kalan anne Sabriye Uyucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaklaşık 10 metre sürüklenen patpatın altında kalan anne Sabriye Uyucu'nun boynunun ve vücudundaki kemiklerin büyük bölümünün kırıldığı öğrenildi. Patpat sürücüsü İlhan Uyucu'nun da kaza esnasında ayağının kırıldığı, ailenin diğer fertlerinin ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı ifade edildi. Yaralılar Zonguldak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazanın meydana gelmesinin hemen sonrasında çevre halkı kaza yerine geldi. Çevreye dağılan ve çoğu yaralı olan aile için 156 Jandarma ve 112'ye haber verildi. Ekipler, yaralıları ambulanslarla Zonguldak Devlet Hastanesi'ne götürdü. Sabriye Uyucu'nun cansız bedeni de Zonguldak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patpatı kullanan İlhan Uyucu, annesinin ölüm haberini alınca büyük şok yaşadı. Ayağı kırılan ve ambulansa bindirilirken acı haberi alan Uyucu, "Allah'ım bu nasıl bir acı. Annem benim yüzümden öldü. Ben bu vicdan azabı ile nasıl yaşarım." diyerek gözyaşlarına boğuldu.