BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'la vatandaşın oy tartışması

Gaziantep'te bulunan Recep Tayyip Erdoğan kendisine 'oy vermeyeceğiz' diyen vatandaşa tepki gösterdi.

Abone ol

Gaziantep'teki açılışta atama bekleyen bir öğretmenin, "Şubat'ta atama yoksa oy da yok" sözleri üzerine Erdoğan, "Al onu kendine sakla" diye cevap verdi.

Toplu açılışları gerçekleştirmek ve mülteci kamplarını ziyaret etmek amacıyla Gaziantep’e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde Beşler Grup'a bağlı Beşan Nişasta ve Beşyem Tesisleri’nin açılış törenine katıldı.

AL O OYU KENDİNE SAKLA

Töreninde bir kişinin ''Şubat'ta atama yoksa oy da yok'' sözüne karşılık, Başbakan Erdoğan, ''Kusura bakmayın, bir şey söylediysek, ne söylediysek o olur, başkası olmaz. Sağ ol, o oy senin olsun. Biz öyle spekülasyonlara girmeyiz. Al onu kendine sakla. Tamam kendine sakla. Sen vermen gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli, bak burada görüyorsun. Sen kendine sakla'' diye konuştu.

ULUSALCI GEÇİNENLER ÖNÜMÜZÜ KESMEYE ÇALIŞTI

Bu ülkede ulusalcı geçinenler önümüzü kesmeye çalıştılar. Kesemediler, kesemeyecekler.” diyen Erdoğan, “Ulusalcıların uzantısı olmaya aday olanlar bizden bir şey beklemesinler. Bunu da özellikle söylüyorum. Biz milletin temsilcisiyiz. Bizim rotamızı siz çizdiniz, bu rotada biz yürümeye devam edeceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.