BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,08
ALTIN 2.464,92
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın Urfa ziyaretinden görüntüler

Başbakan Erdoğan'ın iki günlük Şanlıurfa ziyaretinden geriye işte bu görüntüler kaldı.

Abone ol

Suriye muhalefetinin lideri Muaz El Hatip ile birlikte, Akçakale'de mültecilerin kaldıkları çadırları gezen Erdoğan, burada yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra 3 Ekim'de Suriye tarafından atılan top mermisinin isabet ettiği evde ölen 5 kişinin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Erdoğan, Ceylanpınar Caddesi'nde, ilk olarak patlamada eşi Zeliha ve 3 kızını kaybeden Ömer Timuçin'e, ardından aynı caddede oturan ve patlamada eşi Gülşen Özer'i kaybeden İsmail Özer ile yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Başbakan Erdoğan, basına kapalı gerçekleşen ziyaretlerde her 2 aile fertlerine başsağlığı diledi. Başbakan ve eşi Emine Erdoğan daha sonra caddede toplanan ve kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla kısa süre sohbet etti. Erdoğan ve beraberindekiler ziyaretin ardından Akçakale'den ayrıldı.

ÇADIR EVDE BEBEK SEVDİ
Çeşitli tören ve incelemelerde bulunmak üzere önceki gün Şanlıurfa'ya gelen ve dün de Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerini ziyaret eden Başbakan Erdoğan, kentten ayrıldı. Akçakale'deki programının ardından helikopterle GAP Havaalanı'na gelen Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve bazı bakanlar ile birlikte 'Ana' uçağı ile saat 18.50'de İstanbul'a hareket etti