BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın nişanlı çiftle ilginç sohbeti

Borsa İstanbul'un açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan'ın çalışanlarla sohbetinden renkli görüntüler yansıdı.

Abone ol

Üç çocuk söylemini dilinden düşürmeyen Başbakan Erdoğan, borsada karşılaştığı nişanlı çiftten hemen evlenmelerini istedi.

Borsa İstanbul'un açılış gongunu çalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra borsanın içinde dolaştı.

Erdoğan, bir brokerin annesiyle de telefonla konuştu. Telefonda konuştuğu borsa çalışanının annesine "Nikahı kıymak süretiyle işi bitirmek lazım" diye konuştu.

BOL ÇOCUKLU ANNE ERDOĞAN'I SEVİNDİRDİ

Erdoğan, karşısındaki kişiye kaç çocuğu olduğu sordu nişanlı kızını evlendirmesi tavsiyesinde bulundu. "Kaç çocuk var" diye soran Erdoğan, aldığı cevap sonrasında "sen bizim dediğimizi tutmuşsun ya" dedi. "Senin kız nişanlı değil mi neyi bekliyor?" diye soran Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

İŞİ BİTİRMEK LAZIM

"Evlilik hayırdır, evlendiği anda bereketi artar. Broker olacaklar hala konuşacaklar. Bir an önce bitirmeniz lazım. Hayırlı işte acele edeceksin. İkisi de birbirine yakışmış maşallah. Nikahı kıymak süretiyle işi bitirmek lazım."

NİKAH ŞAHİDİ OLACAK

Daha sonra annesiyle konuştuğu broker ve nişanlısına dönen Erdoğan, nikah şahidi olacağını söyledi ve uzatmamalarını istedi.

EVİN İÇİNDE YAP BEN GELİRİM

Nişanın mütevazi olacağını söyleyen brokera Başbakan Erdoğan, "İstersen evin içinde yap nişanı ben yine gelirim. Düğün salonları şart değil" diye karşılık verdi. Erdoğan daha sonra özel kalemine dönerek nikah için not almasını söyledi.

Erdoğan, çifte yardım konusunda Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan da söz istedi. Erdoğan, Hisarcıklıoğlu'nu yanına çağırırken, "Rifat baba" demesi dikkat çekti.

FENERBAHÇE FORMASI İMZALADI

Brokerler ile sohbet eden Erdoğan, Fenerbahçe formasını imzaladı.

borsa.20130405145212.jpg